CCMoore – N-Gage XP Pack (kész bojlimix+folyékony adalék)

N- Gage XP Base Mix: Az N-Gage XP kollekció tagja a bojlimix, amely 100%-ban garantáltan kiváló minőségű, gondosan összeválogatott alapanyagokat tartalmaz. Ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a kész (gyári) bojli. Rendkívül könnyen emészthető.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

N- Gage XP Base Mix: Az N-Gage XP kollekció tagja a bojlimix, amely 100%-ban garantáltan kiváló minőségű, gondosan összeválogatott alapanyagokat tartalmaz download samsung cloud foto's. Ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a kész (gyári) bojli. Rendkívül könnyen emészthető. A halaknak azonnali könnyen megszerezhető energiát és táplálékforrást biztosít download skype invoice. Speciális emésztésgyorsító hatása miatt a pontyok mindig visszatérnek majd az etetett területre, és ismételten táplálkozni fognak belőle download indesign for free. Kiegyensúlyozott tápértékeinek köszönhetően a halaknál bizonyítottan súlygyarapodást eredményez. Főbb fontosabb összetevői: spirulina alga, zöld ajkú kagyló kivonat, állati és növényi fehérjék, betain, bors liszt, FeedstimXp powder és FeedstimXp liquid bubble island kostenlos downloaden deutsch. Sötét színe miatt jól illeszkedik a mederfenék alakulataiba. Fantasztikus és különleges illattal és ízzel rendelkezik, mely teljességgel egyedülálló skype.de herunterladen. A mix pozitív tulajdonsága, hogy nagyon jól formázható, gyúrható és görgethető.

 

 

N-Gage XP Liquid Additive: Az N-Gage XP kollekció tagja ez a folyékony adalék komplex, mely teljesen megegyezik az N-Gage XP kész (gyári) bojlik során felhasznált folyékony adalékok összetevőivel herunterladen. A rendkívül attraktív hatású Liquid Additive egy igen jól működő és hatékony attractor, amely egész évben eredményesen használható. Vízbeérkezést követően azonnal ?dolgozni spiegel als pdf herunterladen? kezd és a belsejében lévő vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak hatása rögtön érvényesül. A halaknak azonnali, könnyen megszerezhető energiát és táplálékforrást biztosít download youtube videos test. Fantasztikus és különleges illattal és ízzel rendelkezik. A CCMoore&Co ezt a fantasztikus folyadékot kimondottan az N-Gage Xp Base Mixhez fejlesztette ki gondolva azokra a horgászokra, akik otthon szeretik a csalijukat elkészíteni herunterladen.

 

 

Kiszerelések: 1kg, 5kg

 

 

Figyelem: A 100ml folyékony adalék kompletten tartalmaz minden olyan amino komplexet, olajat, étvágyfokozót, aromát, stb, amit a bojli készítése során a felvert tojáshoz szoktunk adagolni, ezért az elkészítés során semmilyen más plusz adalék használata nem ajánlott sőt, negatív hatású lehet wolfenstein downloaden gratis. Az N-Gage XP bojlimix kizárólag csak a saját folyékony adalékával (N-Gage XP Liquid Additive) együttesen fejti ki fantasztikus és fenomenális hatását. Más adalékkal nem fogja elérni a várt eredményt!

 

 

Elkészítés: a közepes méretű felvert tojásokhoz hozzáöntjük a folyékony adalékot, majd miután alaposan összekevertük, fokozatosan hozzá adagoljuk a bojlimixet. A kívánt méretre formázás után kb. 60 ? 120 másodpercig főzzük (mérettől függően). Az elkészült bojlit száraz, napfénytől védett helyen szárítsuk. A házi elkészítés előnye, hogy friss és bármekkora csalit gyárthatunk. A kész bojli a rövidebb és hosszabb távú horgászatoknál, hatását egyaránt kifejti.

 

1kg-os verzió+9db közepes méretű tojás 1,4kg bojlit eredményez !!!

5kg-os verzió+45db közepes méretű tojás 7 kg bojlit eredményez !!!

További információk

Kiszerelés

1kg bázis mix+100ml liquid, 5kg bázis mix+500ml liquid

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – N-Gage XP Pack (kész bojlimix+folyékony adalék)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .