CCMoore – N-Gage XP Liquid Additive (folyékony adalék komplex)

Az N-Gage XP Liquid Additive komplex teljesen megegyezik az N-Gage XP kész bojlik során felhasznált folyékony adalékok összetevőivel. A rendkívül attraktív hatású Liquid Additive egy igen jól működő és hatékony activator, amely egész évben eredményesen használható. Vízbeérkezést követően azonnal “dolgozni” kezd és a belsejében lévő vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak hatása rögtön érvényesül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az N-Gage XP Liquid Additive komplex teljesen megegyezik az N-Gage XP kész bojlik során felhasznált folyékony adalékok összetevőivel. A rendkívül attraktív hatású Liquid Additive egy igen jól működő és hatékony activator, amely egész évben eredményesen használható. Vízbeérkezést követően azonnal “dolgozni” kezd és a belsejében lévő vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak hatása rögtön érvényesül. A halaknak azonnali könnyen megszerezhető energiát és táplálékforrást biztosít. Fantasztikus és különleges illattal és ízzel rendelkezik. A rövid és a hosszabb távú horgászatoknál hatását egyaránt kifejti. A CCMoore&Co ezt a fantasztikus folyadékot az N-Gage Xp Base Mixhez fejlesztette ki, gondolva azokra a horgászokra, akik otthon szeretik a csalijukat elkészíteni. Nem kell mást tenni, mint a felvert tojásokhoz adagolni a folyadékot, majd az egészet összekeverni a kész bojlimixel. Az N-Gage XP Liquid Addtive kiválóan harmonizál az N-Gage Stick Mix-el.

 

 

Kiszerelések: 100ml, 500ml, 5L, 25L
Figyelem: Az N-Gage XP a folyékony adalék kizárólag az N-Gage Xp Base Mix-el együttesen fejti ki fantasztikus és fenomenális hatását. Más bojlimixel nem fogja elérni a várt eredmény!

 

 

Tipp: a csali elkészítéshez 100ml N-Gage Xp Liquid Additive, illetve 8-9 közepes méretű tojás és 1 kg N-Gage Xp Base Mix szükséges.

 

Tipp: a legendás hírű csali vonzóhatása növelhető, FeedstimXp és Active Corn Steep Liquor folyékony adalékok hozzáadásával. (100ml FeedstimXp, 100ml Corn Steep Liquor, 100ml N-Gage Xp Liquid Additive, 27-30db közepes méretű tojás)

További információk

Kiszerelés

100ml, 500ml, 5000ml, 25000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – N-Gage XP Liquid Additive (folyékony adalék komplex)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..