CCMoore – N-Gage XP Hard Hookbaits (kikeményített csali)

Az N-Gage XP kollekció tagja a Hard Hookbait, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az N-Gage XP süllyedő kész bojli, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes adalékanyagot egy különleges kötőanyaggal, valamint tejproteinekkel tették teljessé.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az N-Gage XP kollekció tagja a Hard Hookbait, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az N-Gage XP süllyedő kész bojli, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes adalékanyagot egy különleges kötőanyaggal, valamint tejproteinekkel tették teljessé. A speciális tulajdonsággal felruházott csali sokkal jobban tart a horgon és csak nagyon hosszú idő múlva puhul fel, így sokkal jobban ellenáll a nemkívánatos halak (törpeharcsa, keszegfélék) és a vízélőlények (rákok) rohamának. A hosszabb távú horgászatoknál is óriási jelentőséggel bír, hisz a csali akár néhány nap után is megőrzi állagát. Erőteljes, fantasztikus és különleges illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.
Kiszerelést: 10 mm (80 db) – 15 mm (50 db) – 18 mm (35 db) – 24 mm (15 db)

További információk

Méret

10mm, 15mm, 18mm, 24mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – N-Gage XP Hard Hookbaits (kikeményített csali)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..