CCMoore – N-Gage XP Hard Hookbait mix (keményített horogcsali mix)

2,890 Ft

Az N-Gage XP Hard Hookbait Mix szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az N-Gage XP Base Mix, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes keveréket egy különleges kötőanyaggal tették teljessé.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Az N-Gage XP Hard Hookbait Mix szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az N-Gage XP Base Mix, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes keveréket egy különleges kötőanyaggal tették teljessé. A speciális tulajdonsággal felruházott mixből elkészített csali sokkal jobban tart a horgon és csak nagyon hosszú idő múlva puhul fel, így sokkal jobban ellenáll a nemkívánatos halak (törpeharcsa, keszegfélék) és a vízélőlények (rákok) rohamának.

 

A hosszabb távú horgászatoknál is óriási jelentőséggel bír, hisz a csali akár néhány nap után is megőrzi állagát. Előnye, hogy nem kell több ragaszkodnunk a gyári kész hard hook bojlikhoz, hanem saját magunk is elkészíthetjük. Az N-Gage XP mixhez tartozik egy a folyékony összetevőket tartalmazó úgynevezett activator is. A bojli elkészítésénél ezt kell a tojásokhoz önteni, és összedolgozni a kész mixel.

 

Kiszerelés: 250g

 

Figyelem: Az N-Gage Xp mix kizárólag csak a folyékony adalékkal együttesen fejti ki fantasztikus és fenomenális hatását. Más adalékkal nem fogja elérni a várt eredmény!

 

Tipp: 1 kg mix 9-10 közepes méretű tojást és100ml Meteor folyékony adalékot vesz fel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – N-Gage XP Hard Hookbait mix (keményített horogcsali mix)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .