CCMoore – N-Gage XP cork ball pop ups (parafa belsővel ellátott csali)

Az N-Gage Xp Cork Ball Pop Up egy parafabelsővel ellátott lebegő csali. A könnyű felhajtóerővel rendelkező parafagolyót bevonják a lágy tésztával, majd a különleges gyártási technológia révén egy szárítási eljárást alkalmazva nyeri el a csali végső formáját.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az N-Gage Xp Cork Ball Pop Up egy parafabelsővel ellátott lebegő csali. A könnyű felhajtóerővel rendelkező parafagolyót bevonják a lágy tésztával, majd a különleges gyártási technológia révén egy szárítási eljárást alkalmazva nyeri el a csali végső formáját. A külső réteg nem reped, nem kérgesedik! Különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint az N-Gage Xp kész bojli. Kiválóan harmonizál az N-Gage Xp süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. A segítségével a csalinkat kritikusan süllyedővé tehetjük, amely a nagy nyomás alatt lévő vizeken kiemelkedően eredményes. Erőteljes, fantasztikus és különleges illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.
Kiszereést: 15 mm (50 db), 18 mm(35 db)

További információk

Méret

15mm, 18mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – N-Gage XP cork ball pop ups (parafa belsővel ellátott csali)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .