CCMoore – N-Gage xp Base Mix paszta és bojlimix alap

Az N-Gage XP kollekció tagja a bojlimix, amely 100%-ban garantáltan kiváló minőségi, gondosan összeválogatott alapanyagokat tartalmaz. Ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a kész bojli.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az N-Gage XP kollekció tagja a bojlimix, amely 100%-ban garantáltan kiváló minőségi, gondosan összeválogatott alapanyagokat tartalmaz. Ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a kész bojli Download farm heroes super saga for free. A halaknak azonnali könnyen megszerezhető energiát és táplálékforrást biztosít. Speciális emésztésgyorsító hatása miatt a pontyok mindig visszatérnek majd az etetett területre, és ismételten táplálkozni fognak belőle barcode scanner herunterladen.

 

Kiegyensúlyozott tápértékeinek köszönhetően a halaknál bizonyítottan súlygyarapodást eredményez. Főbb fontosabb összetevői: spirulina alga, zöld ajkú kagyló kivonat, állati és növényi fehérjék, bors liszt, FeedstimXp powder és FeedstimXp liquid color picker herunterladen. Sötét színe miatt jól illeszkedik a mederfenék alakulataiba. Fantasztikus és különleges illattal és ízzel rendelkezik. A rövid és a hosszabb távú horgászatoknál hatását egyaránt kifejti fortnite update schnelleren. A mix pozitív tulajdonsága, hogy nagyon jól formázható, gyúrható és görgethető. Az N-Gage XP bojlimixhez tartozik egy a folyékony összetevőket tartalmazó úgynevezett activator is download from the internet. A bojli elkészítésénél ezt kell a tojásokhoz önteni, és összedolgozni a kész mixel.

 

 

Kiszerelések: 1kg, 5kg, 20kg
 

Figyelem: Az N-Gage XP bojlimix kizárólag csak a folyékony adalékkal együttesen fejti ki fantasztikus és fenomenális hatását anno 1602 windows 7 download for free. Más adalékkal nem fogja elérni a várt eredmény!

 
Tipp: 1 kg mix 9-10 közepes méretű tojást és100ml N-Gage Xp folyékony adalékot vesz fel ticketmatic downloaden.

További információk

Kiszerelés

1kg, 3kg, 5kg, 10kg, 20kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – N-Gage xp Base Mix paszta és bojlimix alap” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .