CCMoore – Live system Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)

4,390 Ft

A Live System kollekció tagja a különleges és fenomenális hatással bíró Weedbeater Mix, amelyet hosszas kísérletezés után vettek fel a ?családhoz?. Az angliai tavakon sokszor megfigyelték, hogy a horgászok rendkívül eredményesek az úgynevezett ?single hookbaits? csalikkal, ami azt jelenti, hogy etetés nélkül egyetlen egy szem csalit helyeznek a kiszemelt területre, általában Chod rig szerelékkel.

Kategóriák: ,

Leírás

A Live System kollekció tagja a különleges és fenomenális hatással bíró Weedbeater Mix, amelyet hosszas kísérletezés után vettek fel a ?családhoz?. Az angliai tavakon sokszor megfigyelték, hogy a horgászok rendkívül eredményesek az úgynevezett ?single hookbaits? csalikkal, ami azt jelenti, hogy etetés nélkül egyetlen egy szem csalit helyeznek a kiszemelt területre, általában Chod rig szerelékkel. Ám ennek van egy óriási hátránya, még pedig az, hogy a sűrű hínárral, vízinövényekkel borított helyeken az etetés nélküli csali sokszor elveszik a halak orra elől, így azt vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon hosszú idő múlva találják csak meg.

A Weedbeater Mix kifejlesztésével ezt a problémát viszont orvosolni tudták, hisz egy olyan újgenerációs etetőanyagok sikerült kifejleszteni, ami a vízoszlop teljes magasságában liftezni kezd, és egy csábító, sűrű illat ?felhőbe? burkolja a csalit és annak környékét, a pontyoknak utat mutatva a vízinövények rengetegében. Az etetőanyag finom szemcsemérettel és rendkívül homogén állaggal rendelkezik. A pontyok számára potenciális táplálékot nem jelent, hanem mint egyfajta nyomjelző rendszer működik. Az mix alap összetevője a Live System Base Mix, azonban ezt még kiegészítették melasz liszttel, mini lebegő pelletekkel és néhány különböző sűrűségű vízoldékony aktív adalékok keverékével.

Édes, krémes illata még nagy távolságból is felkelti a pontyok érdeklődését. A sekély, sűrű növényzettel borított tavakon egész évben rendkívül eredményesen használható.
Kiszerelés: 1kg
Tipp: csalogatóhatása és vizuális jellege fokozható fluo pop up csali színezék hozzáadásával. (10-20 g/kg)

További információk

Márkák

Ccmoore

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Live system Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .