CCMoore – Live system Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)

4,390 Ft

A Live System kollekció tagja a különleges és fenomenális hatással bíró Weedbeater Mix, amelyet hosszas kísérletezés után vettek fel a ?családhoz?. Az angliai tavakon sokszor megfigyelték, hogy a horgászok rendkívül eredményesek az úgynevezett ?single hookbaits? csalikkal, ami azt jelenti, hogy etetés nélkül egyetlen egy szem csalit helyeznek a kiszemelt területre, általában Chod rig szerelékkel.

Kategóriák: ,

Leírás

A Live System kollekció tagja a különleges és fenomenális hatással bíró Weedbeater Mix, amelyet hosszas kísérletezés után vettek fel a ?családhoz? bios. Az angliai tavakon sokszor megfigyelték, hogy a horgászok rendkívül eredményesek az úgynevezett ?single hookbaits? csalikkal, ami azt jelenti, hogy etetés nélkül egyetlen egy szem csalit helyeznek a kiszemelt területre, általában Chod rig szerelékkel spider solitär gratis herunterladen. Ám ennek van egy óriási hátránya, még pedig az, hogy a sűrű hínárral, vízinövényekkel borított helyeken az etetés nélküli csali sokszor elveszik a halak orra elől, így azt vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon hosszú idő múlva találják csak meg powerpoint template free download.

A Weedbeater Mix kifejlesztésével ezt a problémát viszont orvosolni tudták, hisz egy olyan újgenerációs etetőanyagok sikerült kifejleszteni, ami a vízoszlop teljes magasságában liftezni kezd, és egy csábító, sűrű illat ?felhőbe zeichnungen zum herunterladen? burkolja a csalit és annak környékét, a pontyoknak utat mutatva a vízinövények rengetegében. Az etetőanyag finom szemcsemérettel és rendkívül homogén állaggal rendelkezik adobe photoshop cs5 download deutsch kostenlos. A pontyok számára potenciális táplálékot nem jelent, hanem mint egyfajta nyomjelző rendszer működik. Az mix alap összetevője a Live System Base Mix, azonban ezt még kiegészítették melasz liszttel, mini lebegő pelletekkel és néhány különböző sűrűségű vízoldékony aktív adalékok keverékével google play download pc.

Édes, krémes illata még nagy távolságból is felkelti a pontyok érdeklődését. A sekély, sűrű növényzettel borított tavakon egész évben rendkívül eredményesen használható sims 3 horse accessories for free.
Kiszerelés: 1kg
Tipp: csalogatóhatása és vizuális jellege fokozható fluo pop up csali színezék hozzáadásával. (10-20 g/kg)

További információk

Márkák

Ccmoore

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Live system Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .