CCMoore – Live system Hard Hookbaits (kikeményített csali)

3,290 Ft

A Live System kollekció tagja a Hard Hookbait, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a Live System süllyedő kész bojli, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes adalékanyagot egy különleges kötőanyaggal, valamint tejproteinekkel tették teljessé.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Live System kollekció tagja a Hard Hookbait, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a Live System süllyedő kész bojli, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes adalékanyagot egy különleges kötőanyaggal, valamint tejproteinekkel tették teljessé bilder automatisch herunterladen outlook 2010. A speciális tulajdonsággal felruházott csali sokkal jobban tart a horgon és csak nagyon hosszú idő múlva puhul fel, így sokkal jobban ellenáll a nemkívánatos halak (törpeharcsa, keszegfélék) és a vízélőlények (rákok) rohamának route downloaden op tomtom. A hosszabb távú horgászatoknál is óriási jelentőséggel bír, hisz a csali akár néhány nap után is megőrzi állagát. Erőteljes édes és krémes illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni rollercoaster tycoon downloaden free.

 

Kiszerelés: 10 mm (80 db) – 15 mm (50 db) – 18 mm (35 db) – 24 mm (15 db)

További információk

Méret

10mm, 15mm, 18mm, 24mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Live system Hard Hookbaits (kikeményített csali)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .