CCMoore – Live system Cork dust wafters (kritikusan kiegyensúlyozott csali)

3,290 Ft

A Live System kollekció tagja a Cork Dust Wafter, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott horogcsali. A különleges gyártási technológia során a Live System bojlihoz megfelelő arányban parafaőrleményt kevernek.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Live System kollekció tagja a Cork Dust Wafter, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott horogcsali. A különleges gyártási technológia során a Live System bojlihoz megfelelő arányban parafaőrleményt kevernek. Ez a csalinak egy olyan rendkívül könnyű felhajtóerőt biztosít, amely az óvatosan táplálkozó pontyok már a legkisebb szívóhatásától is a szájukba kerül. A horog már elegendő súlyt biztosít ahhoz, hogy a csalik a fenéken feküdjenek, vagy éppen csak a hajszálelőkét emeli majd meg.

 

Ez természetesen nagymértékben függ a horgok méretétől és a súlyától is. Különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint a Live System kész bojli. Egész évben eredményesen használható. Kiválóan harmonizál a Live Systeme kollekció tagjaival.(Paste, Pellet, Weedbeater Mix, Stick Mix). A nagy nyomás alatt lévő vizeken használata megkérdőjelezhetetlen. Erőteljes krémes és édes illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.
Kiszerelés: 15 mm (50 db), 18 mm (35 db)

További információk

Méret

15mm, 18mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Live system Cork dust wafters (kritikusan kiegyensúlyozott csali)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .