CCMoore – Live system air ball pop up (lebegő bojlik)

3,290 Ft

A Live System kollekció tagja az Air Ball Pop Up, amely különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint a Live System kész bojli.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Live System kollekció tagja az Air Ball Pop Up, amely különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint a Live System kész bojli. Kiválóan harmonizál a Live System süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Állagánál fogva ellenáll a nemkívánatos halfajok, valamint a rákok támadásának. Erőteljes krémes és édes illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.

 

 

Kiszerelés: 10 mm (80 db) 15 mm (50 db), 18 mm (35 db), 24 mm (15 db)

 

 

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha a Live Sytem Bait Dip-be vagy Corn Steep Liquor-be néhány percet áztatjuk! Érdekessége, hogy a Live System kész bojlival pontosan ki van egyensúlyozva (kritikusan kiegyensúlyozott)

További információk

Méret

10mm, 15mm, 18mm, 24mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Live system air ball pop up (lebegő bojlik)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..