CCMoore – Hellraiser Pop up lebegő csalik

A Hellraiser Crucial Deception fantázia névre keresztelt lebegő bojli, erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító piros színével és a különleges alkoholbázisú gyümölcsös aromákkal, esszenciális olajakkal valamint a különböző fűszerkeverékkel szinte azonnal kapásra ösztönzi a vizek lakóit.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Hellraiser Critical Edge fantázia névre keresztelt lebegő bojli, erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító fehér színével és a különleges gyümölcsös illatával szinte azonnal kapásra ösztönzi a vizek lakóit, vízhőmérséklettől függetlenül. Az egyedi, friss gyümölcsöket idéző illatát a különböző esszenciális olajok és aromák keverékének köszönheti. Horgásszunk bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között, a Critical Edge mindig kiváló választásnak bizonyul majd.

 

A Hellraiser Crucial Deception fantázia névre keresztelt lebegő bojli, erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító piros színével és a különleges alkoholbázisú gyümölcsös aromákkal, esszenciális olajakkal valamint a különböző fűszerkeverékkel szinte azonnal kapásra ösztönzi a vizek lakóit. Szokatlan fűszeres-gyümölcsös illatának a pontyok egyszerűen nem tudnak ellenállni. Az aktív összetevőinek és a szokatlan fűszeres-gyümölcsös illat világának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Egész évben eredményesen használható.

 

A Hellraiser Dark Addiction fantázia névre keresztelt lebegő bojli egy rendkívül egyedi fekete színt és egy olyan egyedi, extreme illatot kapott, amelyet eddig még soha nem használtak a horgászatban. A komplex aromák, esszenciális olajok, adalékok, étvágyfokozók és az aktív összetevői együttesen egy rendkívül erőteljes és szokatlan úgynevezett füstölt pikáns illatot kölcsönöznek a csalinak. A halak, mivel még csak hasonlóval sem találkoztak korábban, az óriásira nőtt és hosszú kort megélt öreg példányokra nézve igazi fegyver. A Dark Addiction szolid fekete színe miatt teljesen beleolvad az iszapos mederfenéken, ahol a kapitális pontyok minden óvatosság nélkül mohón felszippantják. Kiváló választás vízfelszíni horgászat, illetve kendermaggal borított etetésen felkínálva. Egész évben eredményesen használható.

 

A Hellraiser Fatal Attraction fantázia névre keresztelt lebegő bojli, mint azt a neve is mutatja ?végzetes vonzerőt? jelent a pontyok számára. Az erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító narancssárga színével és a különleges igen hatékony csokoládé-narancsos aroma kombinációval szinte azonnal kapásra ösztönzi a vizek lakóit. Tartalmaz egy leheletnyi citromsavat is, amely szinte mágnesként vonzza a nagyobb pontyokat. Aktív összetevői a vízbeérés pillanatában azonnal dolgozni kezdenek. Egész évben eredményesen használható.

 

A Hellraiser Optical Illusion fantázia névre keresztelt lebegő bojli az erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító rózsaszín színével és különleges alkoholbázisú aromák, esszenciális olajok és a különböző fűszerek kombinációjaként óriási hatást gyakorol a pontyokra. A legjobb eredményt akkor érjük el a használatával, ha apró magvakkal borított terülten egy szemet kínálunk fel az etetésen. Kizárólag élelmiszeripari alapanyagokat tartalmaz. Egész évben eredményesen használható.

 

A Hellraiser Secret Obsession fantázia névre keresztelt lebegő bojli, mint az a neve is mutatja ?titkos megszállottságot? jelent a pontyok számára. Az új, erőteljes, rendkívül fényes és szinte világító arany színhez a CCmoore legendás hírű körte aromáját keverték, amely háttérillatként egy édes-krémes-tejszínes illatot kapott. A csali kissé extreme illata óriási hatást gyakorol a pontyokra. A fenomenális csali egész évben eredményesen használható.

 

Az Acid Pear Drops a CC Moore 2013-ban visszatérő legendás hírű lebegő bojlija, amelyet sajnálatos módon a cég, két évvel ezelőtt megszűntetett. Azonban az egyre növekvő vevői igények figyelembevételével a rendkívül népszerű és fogós pop up mostantól újra kapható. Az erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító narancs színével és a különleges alkoholbázisú, kissé fanyar gyümölcsös jellegével különleges hatást gyakorol a pontyokra. Az egyedi, és erős aromája a friss, érett körte illatát idézi. Az Acid Pear Drops kiválóan alkalmas az úgynevezett Single Hookbaits, azaz egyetlen egy szem csali, etetés nélküli használatához is. Egész évben eredményesen használható.

 

A Hellraiser Silent Assassin fantázia névre keresztelt lebegő bojli az erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító citromsárga színével és a különleges alkoholbázisú gyümölcsös aromák kombinációjaként különleges hatást gyakorol a pontyokra. Az egyedi, és rendkívül erős aromák és esszenciális olajok keveréke a friss trópusi gyümölcsök illatát idézi. A Silent Assassin kiválóan alkalmas az úgynevezett Single Hookbaits, azaz egyetlen egy szem csali, etetés nélküli használatához. Egész évben eredményesen használható.

 

 

Méret: 12 és 14mm

További információk

Típus

Critical Edge, Crucial Deception, Dark Addiction, Fatal Attraction, Optical Illusion, Secret Obsession, Silent Assassin, Acid Pear, Vegyes színű, natúr ízű

Méret

12mm, 14mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Hellraiser Pop up lebegő csalik” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..