CCMoore – Equinox Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)

4,490 Ft

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Weedbeater Mix, amely egy rendkívül izgalmas termék a palettán. A különleges és fenomenális hatással bíró etetőanyag hosszas kísérletezés eredményeként született meg.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Weedbeater Mix, amely egy rendkívül izgalmas termék a palettán. A különleges és fenomenális hatással bíró etetőanyag hosszas kísérletezés eredményeként született meg. Az angliai tavakon sokszor megfigyelték, hogy a horgászok igen eredményesek az úgynevezett ?single hookbaits? csalikkal, ami azt jelenti, hogy etetés nélkül egyetlen egy szem csalit helyeznek a kiszemelt területre, általában Chod rig szerelékkel.

 

Ám ennek van egy óriási hátránya, még pedig az, hogy a sűrű hínárral, vízinövényekkel borított helyeken az etetés nélküli csali sokszor elveszik a halak ?orra? elől, így azt vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon hosszú idő múlva találják csak meg. A Weedbeater Mix kifejlesztésével ezt a problémát viszont orvosolni tudták, hisz egy olyan újgenerációs etetőanyagot sikerült kifejleszteni, amely a vízoszlop teljes magasságában liftezni kezd, és egy csábító, sűrű illat ?felhőbe? burkolja a csalit és annak környékét, a pontyoknak utat mutatva a vízinövények rengetegében.

 

Az etetőanyag finom szemcsemérettel és tökéletes homogén állaggal rendelkezik. A pontyok számára potenciális táplálékot nem jelent, hanem mint egyfajta nyomjelző rendszer működik. A mix alap összetevője az Equinox Base Mix, azonban ezt még kiegészítették mini lebegő pelletekkel és néhány különböző sűrűségű vízoldékony aktív adalékok keverékével. Különleges, meghatározhatatlan és egyedi, fűszeres-gyümölcsös aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol, érdeklődésüket szinte azonnal felkelti. A sekély, sűrű növényzettel borított tavakon egész évben rendkívül eredményesen használható. Hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen.

 

Kiszerelés: 1kg

 

Tipp: csalogatóhatása és vizuális jellege fokozható fluo pop up csali színezék hozzáadásával. (10-20g/kg)

További információk

Márkák

Ccmoore

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Equinox Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .