CCMoore – Equinox Hard Hookbait Mix (keményített horogcsali mix)

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Hard Hookbaits Mix, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az Equinox Base Mix, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes keveréket egy különleges kötőanyaggal tették teljessé.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Hard Hookbaits Mix, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az Equinox Base Mix, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes keveréket egy különleges kötőanyaggal tették teljessé. A speciális tulajdonsággal felruházott mixből elkészített csali sokkal jobban tart a horgon, nagyon hosszú idő múlva puhul fel, és így majd sokkal jobban ellenáll a nemkívánatos halak (törpeharcsa, keszegfélék) és a vízélőlények (rákok) rohamának. A hosszabb távú horgászatoknál is óriási jelentőséggel bír, hisz a csali akár néhány nap után is megőrzi állagát. Előnye, hogy nem kell többé ragaszkodnunk a gyári kész hard hook bojlikhoz, hanem saját magunk is elkészíthetjük. Ez kiváló lehetőséget biztosít arra, ha esetleg nagyobb átmérőjű csalikkal szeretnénk horgászni. Az Equinox Hard Hook mixhez a folyékony összetevőket tartalmazó Equinox Liquid Additive-t használhatjuk. A bojli elkészítésénél ezt kell a tojásokhoz önteni, és összedolgozni a kész mixel. A különleges mix tökéletes alternatívát kínál arra az eshetőségre is, ha parafagolyó belsővel rendelkező lebegő bojlit szeretnénk készíteni.

Kiszerelés: 250 g illetve 1000 g

Figyelem: Az Equinox Hard Hook Mix kizárólag csak az Equinox folyékony adalékkal együttesen fejti ki fantasztikus és fenomenális hatását. Más adalékkal nem fogja elérni a várt eredmény!

Tipp: 250 g mix, 2db közepes méretű tojást és 25 ml Equinox folyékony adalékot vesz fel.

Tipp: az elkészített csalik utólagos ízesítéséhez, a még attraktívabb hatáshoz használjunk Feedstim XP adalékot vagy Equinox Bait Dip-et.

További információk

Kiszerelés

250 g, 1000 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Equinox Hard Hookbait Mix (keményített horogcsali mix)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .