CCMoore – Equinox Hard Hookbait (keményített horogcsali)

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Hard Hookait, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az Equinox kész bojli, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes adalékanyagot egy speciális kötőanyaggal, valamint tejproteinekkel tették teljessé.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Hard Hookait, amely szinte ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az Equinox kész bojli, ám azzal a különbséggel, hogy az értékes adalékanyagot egy speciális kötőanyaggal, valamint tejproteinekkel tették teljessé. Különleges tulajdonsága, hogy az Equinox kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. A horog csali sokkal jobban tart a horgon, nagyon hosszú idő múlva puhul fel, így sokkal jobban ellenáll a nemkívánatos halak (törpeharcsa, keszegfélék) és a vízélőlények (rákok) rohamának. A hosszabb távú horgászatoknál is óriási jelentőséggel bír, hisz a csali akár néhány nap után is megőrzi állagát. Egyedi, meghatározhatatlan fűszeres-gyümölcsös aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. Equinox Hard Hook mix és Equinox Liquid Additive felhasználásával készült.

Kiszerelés: 10 mm (80 db), 15 mm (50 db), 18 mm(35 db), 24 mm (15 db)

Tipp: csalogatóhatása fokozható ha Equinox Bait Dip-be néhány percig áztatjuk.

További információk

Méret

10mm, 15mm, 18mm, 24 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Equinox Hard Hookbait (keményített horogcsali)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .