CCMoore – Equinox Air Ball Pop Up bojlik

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Air Ball Pop Up, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik az Equinox kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy az Equinox kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Air Ball Pop Up, amely mind illatában és mind színében teljesen megegyezik az Equinox kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy az Equinox kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan harmonizál az Equinox süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod és KD Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Állagánál fogva ellenáll a nemkívánatos halfajok, valamint a rákok támadásának. Különleges és egyedi, fűszeres-gyümölcsös aromája, valamint élénk színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható.

Kiszerelés: 10mm(80db), 15mm(50db), 18mm(35db)

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az Equinox Bait Dip, vagy Corn Steep Liquor-be néhány percet áztatjuk! Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való ?áztatás? befolyásolhatja a felhajtóerőt. Érdekessége, hogy az Equinox kész bojlival pontosan ki van egyensúlyozva (kritikusan kiegyensúlyozott)

További információk

Méret

10mm, 15mm, 18mm, 24mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Equinox Air Ball Pop Up bojlik” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .