CCMoore – Anchovy Protein Extract (szardella fehérje kivonat)

A folyékony szardella fehérje kivonat már évek óta óriási tekintéllyel bír a pontyhorgászok körében. Alkalmazása során kiderült, hogy a legjobb ponty attractor, amit eddig forgalomba hoztak. Rendkívül erős ízzel és jellegzetes illattal rendelkezik, amely azonnal felismerhető.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A folyékony szardella fehérje kivonat már évek óta óriási tekintéllyel bír a pontyhorgászok körében. Alkalmazása során kiderült, hogy a legjobb ponty attractor, amit eddig forgalomba hoztak u-bahn simulator kostenlos downloaden vollversion. Rendkívül erős ízzel és jellegzetes illattal rendelkezik, amely azonnal felismerhető. Nem kérdéses, hogy minden csalinak, legyen az etetőanyag, bojli, magok, stick és spod mix hihetetlenül megnöveli a vonzerejét easy whiteboard download for free. Fenomenális hatással bír, ha egy erőteljesen halas, nagy fehérjetartalommal rendelkező bojlit szeretnék készíteni. Ekkor nem kell mást tennünk, mint a felvert tojásokhoz adagolni, és egy magas halliszttartalommal rendelkező bojli alapmix-el összegyúrni java 64 bit download windows 10 deutsch kostenlos.

 

A folyékony szardella fehérje kivonat használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek, még a legnehezebb vizeken is Download mp3 player kids music. A sűrű, magas sótartalmú folyékony adalék párosul az extrém halas illattal, amely kiválóan oldódik minden vízhőmérsékletnél. A vízbe érkezve hatása rögtön érvényesül és szinte azonnal nyomelemeket közvetít, amelyet a pontyok ösztönösen már nagy távolságból is felismernek beiträge aus ard mediatheken. Az étvágytalan halakat is kapásra ingerli. Mivel kizárólag természetes alapanyagokból készült, ezért a hosszabb távú alkalmazása során sem kelt majd gyanút az óvatos pontyokban jw library app download. Szinte az összes békés halfaj számára tartalmaz egy különleges tápanyagban gazdag élelemforrást és a létfontosságú esszenciális aminosavakat gute spiele für pc kostenlosen. Bátran használhatjuk még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. A PVA termékeket nem oldja. Ajánlott adagolás:30ml/kg

 
A CCMoore az Anchovy Protein Extract-al 2012.-ben egy olyan terméket alkotott, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül solitaire for free.

 

 

Kiszerelés: 100ml, 250ml, 1L
Tipp: horgászat előtt áztassa be a Marine Halibut pelleteket legalább 24-36 órára a folyadékba, majd ezzel etetve és csalizva a hatás valóban megdöbbentő lesz cad software for free in full version.

További információk

Kiszerelés

100ml, 250ml, 1000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Anchovy Protein Extract (szardella fehérje kivonat)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .