CCMoore – Anchovy Protein Extract (szardella fehérje kivonat)

3,290 Ft

A folyékony szardella fehérje kivonat már évek óta óriási tekintéllyel bír a pontyhorgászok körében. Alkalmazása során kiderült, hogy a legjobb ponty attractor, amit eddig forgalomba hoztak. Rendkívül erős ízzel és jellegzetes illattal rendelkezik, amely azonnal felismerhető.

Kiürítés

Leírás

A folyékony szardella fehérje kivonat már évek óta óriási tekintéllyel bír a pontyhorgászok körében. Alkalmazása során kiderült, hogy a legjobb ponty attractor, amit eddig forgalomba hoztak. Rendkívül erős ízzel és jellegzetes illattal rendelkezik, amely azonnal felismerhető. Nem kérdéses, hogy minden csalinak, legyen az etetőanyag, bojli, magok, stick és spod mix hihetetlenül megnöveli a vonzerejét. Fenomenális hatással bír, ha egy erőteljesen halas, nagy fehérjetartalommal rendelkező bojlit szeretnék készíteni. Ekkor nem kell mást tennünk, mint a felvert tojásokhoz adagolni, és egy magas halliszttartalommal rendelkező bojli alapmix-el összegyúrni.

 

A folyékony szardella fehérje kivonat használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek, még a legnehezebb vizeken is. A sűrű, magas sótartalmú folyékony adalék párosul az extrém halas illattal, amely kiválóan oldódik minden vízhőmérsékletnél. A vízbe érkezve hatása rögtön érvényesül és szinte azonnal nyomelemeket közvetít, amelyet a pontyok ösztönösen már nagy távolságból is felismernek. Az étvágytalan halakat is kapásra ingerli. Mivel kizárólag természetes alapanyagokból készült, ezért a hosszabb távú alkalmazása során sem kelt majd gyanút az óvatos pontyokban. Szinte az összes békés halfaj számára tartalmaz egy különleges tápanyagban gazdag élelemforrást és a létfontosságú esszenciális aminosavakat. Bátran használhatjuk még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. A PVA termékeket nem oldja. Ajánlott adagolás:30ml/kg

 
A CCMoore az Anchovy Protein Extract-al 2012.-ben egy olyan terméket alkotott, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül.

 

 

Kiszerelés: 100ml, 250ml, 1L
Tipp: horgászat előtt áztassa be a Marine Halibut pelleteket legalább 24-36 órára a folyadékba, majd ezzel etetve és csalizva a hatás valóban megdöbbentő lesz.

További információk

Kiszerelés

100ml, 250ml, 1000ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Anchovy Protein Extract (szardella fehérje kivonat)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..