CC Moore Whey Protein Concentrate – Tejsavó protein koncentrátum

2,990 Ft268,990 Ft

A Whey Protein egy kulcsfontosságú tejfehérje, amely nem más, mint a tejsavó fehérjéből készített rendkívül finomszemcsés szerkezetű por adalék. Kizárólag gyógyszeripari tisztaságban és kiváló minőségben kerül forgalomba. Többek között neves cégek táplálék kiegészítőinek a fő összetevője.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

(WPC-80) A Whey Protein egy kulcsfontosságú tejfehérje, amely nem más, mint a tejsavó fehérjéből készített rendkívül finomszemcsés szerkezetű por adalék. Kizárólag gyógyszeripari tisztaságban és kiváló minőségben kerül forgalomba. Többek között neves cégek táplálék kiegészítőinek a fő összetevője. Több mint 80%-os garantált proteintartalommal rendelkezik, nem úgy, mint néhány alacsonyabb minőségű konkurens termék. Kiváló kötési tulajdonságainál fogva hihetetlenül megkönnyíti a bojlik formázását és a görgethető képességét. Használata elengedhetetlen, ha egy kiemelkedően magas tápértékkel rendelkező csalit szeretnék készíteni. Hatását más tejfehérjékkel együttesen alkalmazva fejti ki. Bármely bojlimixben felhasználható, sőt szinte kihagyhatatlan összetevő. Adagolásának felső határa: 200 g/kg

Minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 200 g/kg felett a pontyok emésztését nagymértékben megnehezítheti!

További információk

Kiszerelés

250 g, 500 g, 1 kg, 5 kg, 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Whey Protein Concentrate – Tejsavó protein koncentrátum” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .