CC Moore Ultra Essence Aroma – Tintahal

5,890 Ft256,990 Ft

A CC Moore Ultra Squid Essence évek óta talán az egyik legszélesebb körben használt aroma. A rendkívül mély, erőteljes és szúrós az emberi orr számára kissé kellemetlen fűszeres borsos illata szinte azonnal felismerhető. Már kis mennyiségben is fenomenális csalogatóhatással rendelkezik. Természetes jellegénél fogva a pontyokra óriási hatást gyakorol. Az óvatos és étvágytalan halakat is a csali felvételére ösztönzi.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A CC Moore Ultra Squid Essence évek óta talán az egyik legszélesebb körben használt aroma. A rendkívül mély, erőteljes és szúrós az emberi orr számára kissé kellemetlen fűszeres borsos illata szinte azonnal felismerhető Download businessplan for free. Már kis mennyiségben is fenomenális csalogatóhatással rendelkezik. Természetes jellegénél fogva a pontyokra óriási hatást gyakorol. Az óvatos és étvágytalan halakat is a csali felvételére ösztönzi herunterladen.
Csalogatóhatása hihetetlen módon megnövelhető, Black Pepper Oil-al együtt alkalmazva. Töretlen népszerűsége az elmúlt évek során szemernyit sem csökkent microsoft excel for free in full german. Egész évben kiemelkedő eredményességgel használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. Erősen hal és májliszt bázisú bojlimixekhez javasolt powerpoint designs zum herunterladen. Sokoldalúságának köszönhetően hatásosan lehet keverni más aromákkal, és folyékony adalékokkal. A gyártó által ajánlott adagolási érték: 10ml/kg Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét music itunes for free!

Tipp: kiválóan harmonizál gyümölcsös aromák háttérillataként (5ml/kg Squid, 3ml/kg Tutti Frutti, 1ml/kg Black Pepper Oil) illetve más halas jellegű aromákkal együttesen 50-50%-ban alkalmazva (Salmon, Tuna, Crayfish, Crab) free story sticker instagram.

Tipp: a kánikulai napok egyik legeredményesebb kombinációja Ultra Liver Essence aromával 50-50%-ban együttesen alkalmazva.

Tipp: rendkívül attraktív vonzóerővel rendelkező csalit hozhat létre ha Squid Concentrate por kivonattal együtt alkalmazza download wdr 5 podcast. A bojli intenzív illatát az iszap lúgos kémhatása sem tudja majd megváltozatni, így ezeken a tavakon eredményessége felülmúlhatatlan.
Kiszerelés: 100 ml, 1 L, 5 L

További információk

Kiszerelés

100 ml, 1 l, 5 l

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Ultra Essence Aroma – Tintahal” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .