CC Moore Ultra Essence Aroma – szúnyoglárva

3,990 Ft155,990 Ft

Az Ultra Essence Bloodworm aroma tulajdonsága teljesen megegyezik a természetben előforduló szúnyoglárva illatával és ízével, amely természetes táplálék formájában a békés halak első számú kedvence. Erőteljes, természetes illata miatt még az óvatos pontyokban sem kelt gyanút.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az Ultra Essence Bloodworm aroma tulajdonsága teljesen megegyezik a természetben előforduló szúnyoglárva illatával és ízével, amely természetes táplálék formájában a békés halak első számú kedvence download flip book. Erőteljes, természetes illata miatt még az óvatos pontyokban sem kelt gyanút. Az Ultra Essence Bloodworm-al még tovább növelhető a csalik vonzóhatása, a termék további tagjainak együttes alkalmazásával, (Liquid Bloodworm Extract, Bloodworm Stick Mix, Bloodworm Pellets, Bloodworm Boosted Hookbait) de természetesen már önmagában alkalmazva is óriási jelentőséggel bír goten. Egész évben kiemelkedő eredményességgel használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. Erősen hallisztes bázisú bojlimixekhez javasolt herunterladen. Iszapos tavakon eredményessége felülmúlhatatlan. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg.
Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét download realplayer for free!

 

Kiszerelés: 100 ml, 1 L, 5 L

 

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az alapmix a következőket tartalmazza: Pre-Digested Fish Meal, Robin Red, Concentrated Yeast Powder, Chilli Powder, Liquid Bloodworm Extract Download minecraft play for free.

További információk

Kiszerelés

100 ml, 1 l, 5 l

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Ultra Essence Aroma – szúnyoglárva” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .