CC Moore Salmon Micro Feed Pellet 1 mm

1,890 Ft36,990 Ft

Ez a kiváló termék egy nagyon apró szemcseszerkezetű és jól oldódó, kiváló minőségű etetőanyag. Kizárólag alacsony hőmérsékleten kezelt hallisztekből, különböző tulajdonságokkal rendelkező halolajokból és aminosavakból készül.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ez a kiváló termék egy nagyon apró szemcseszerkezetű és jól oldódó, kiváló minőségű etetőanyag. Kizárólag alacsony hőmérsékleten kezelt hallisztekből, különböző tulajdonságokkal rendelkező halolajokból és aminosavakból készül druckertreiber herunterladen kostenlos. Ezen kívül rengeteg ásványi anyagot, vitamint és enzimet tartalmaz. 55%-os fehérje, és 24%-os olajtartalommal rendelkezik. A vízfenéken szőnyegszerűen elterülve, a pontyokra óriási vonzerőt gyakorol, és hosszú ideig az etetésen tartja őket amazon prime videos auf mac herunterladen. Csalogatóhatása fokozható, Mini Ultramix, Mini Halibut Pellet, Shrimp Pellet és Hot Hemp együttes alkalmazásával. Egész évben rendkívül eredményesen használható musik kostenlos herunterladen für pc. Kiváló alternatívát kínál az agyonhorgászott, nehéz vizeken is.
Tipp: Keverje össze LT94-es halliszttel, majd öntsön hozzá Liquid Natural Blend-et, és készítsen belőle stick mixet video player kostenlos herunterladen chip. Hatása a kora tavaszi hónapokban megkérdőjelezhetetlen.

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Salmon Micro Feed Pellet 1 mm” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .