CC Moore Pure Salmon Powder – Lazac por kivonat

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága a Pure Salmon Powder, amely egy kiváló minőségi mutatókkal rendelkező koncentrált porkivonat. Rendkívül erőteljes, természetes lazac ízzel és illattal rendelkezik.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága a Pure Salmon Powder, amely egy kiváló minőségi mutatókkal rendelkező koncentrált porkivonat youtube videos herunterladen als mp3. Rendkívül erőteljes, természetes lazac ízzel és illattal rendelkezik. Kiváló kiegészítője lehet minden bojli, stick és bag mixnek. Különleges élelmiszer technológiai eljárással, kizárólag friss, fehérjében gazdag lazachúsból állítják elő herunterladen. A hihetetlenül magas, egyedi aminosav tartalommal rendelkező lazac kivonat nagyon jól oldódik még a legalacsonyabb vízhőmérsékletnél is, ezért a pontyokra gyakorolt vonzó hatása szinte egyedülálló gratis schreibprogrammen deutsch. Mivel kizárólag természetes összetevőket tartalmaz ezért adagolásnak nincs felső határa. Minél többet adagol a mixekhez, annál nagyobb lesz a csali vonzereje herunterladen.

Tipp: Bojlimixekben adagolhatja közvetlenül a száraz összetevőkhöz is, valamint a folyékony adalékokban való feloldásával is. Akár még 50-100g/kg szinten is download spotify lied.
Tipp: Pellet mixek vonzóhatása növelhető, ha összeverjük Salmon Amino Compound vagy Feedstim XP folyékony adalékok együttesével. A pelleteken egy bevonatot képezve, a vízbeérkezéskor a pontyokat szinte azonnal a táplálék felvételére ösztönzi download ls 18.

További információk

Kiszerelés

50 g, 250 g, 1 kg, 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Pure Salmon Powder – Lazac por kivonat” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .