CC Moore Particles in Talin – Magkeverék Talinban

6,190 Ft

A különleges, magas Talin tartalmú folyadékban áztatott magkeverék a pontyok számára rendkívül vonzó tulajdonságokkal rendelkezik. Édes-krémes aromáját a pontyok nem hagyják figyelmen kívül. A magkeverék többek között tartalmaz darált kendermagot, darált mogyorót, tigrismogyorót, melasz lisztet, vitamelo-t, talint és vizet.

Kategóriák: ,

Leírás

A Particles in Talin a legmagasabb minőséget képviselő, előkészített, főzött magkeverék. A speciális főzési és tartósítási technológiának köszönhetően a magok semmit sem veszítenek a minőségükből, és a bennük lévő értékes attraktorokból. A különleges, magas Talin tartalmú folyadékban áztatott magkeverék a pontyok számára rendkívül vonzó tulajdonságokkal rendelkezik. Édes-krémes aromáját a pontyok nem hagyják figyelmen kívül. A magkeverék többek között tartalmaz darált kendermagot, darált mogyorót, tigrismogyorót, melasz lisztet, vitamelo-t, talint és vizet. A vízbe érkezve egy tejes felhőt burkolva utat mutat a pontyoknak a fenéken elterülő darabos szemcsékhez. A halak így az etetett helyen órákig keresgélnek, és szinte mindent ehető falatot felszívnak a fenékről. Bármilyen vízhőmérsékletnél, és egész évben sikeresen használhatjuk. Hatását legjobban szőnyegszerű etetésnél fejti ki. Sikeresen alkalmazható a Seed Storm Spod mixel összekeverve. Folyékony kivonatokkal, aromákkal tetszőlegesen ízesíthető! Nincs keserű, tartósítószerre emlékeztető mellék íze.

 

Kiszerelés: 2,5 liter

Tipp: csalogatóhatása fokozható Tiger Nut Extract, Hemp Oil, együttes alkalmazásával.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Particles in Talin – Magkeverék Talinban” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..