CC Moore NS1 Enhancer Liquid 250ml – Pop Up Dip

5,590 Ft

Az NS1 Liquid Enhancer Gaz Farahen titkos összetevőjű, rendkívül tömény és attraktív tulajdonságú keverékét tartalmazza. A citrusos gyümölcsök friss, a legendás hírű vajsav és az egyéb titkos összetevők illatát idéző folyadék minden csalinak, legyen az etetőanyag, bojli, magok, stick és spod mix hihetetlenül megnöveli a vonzerejét.

Leírás

Az NS1 Liquid Enhancer Gaz Farahen titkos összetevőjű, rendkívül tömény és attraktív tulajdonságú keverékét tartalmazza. A citrusos gyümölcsök friss, a legendás hírű vajsav és az egyéb titkos összetevők illatát idéző folyadék minden csalinak, legyen az etetőanyag, bojli, magok, stick és spod mix hihetetlenül megnöveli a vonzerejét scary movie. A étvágyfokozó adalékokat is tartalmazó Liquid Enhancer hatása vízbeérkezéskor már nagy távolságból is azonnal érvényesül és még az étvágytalan pontyokat is a csali közelébe vonzza jabra software downloaden. Kiválóan oldódik minden vízhőmérsékletnél, ennél fogva egész évben kiválóan használható. Hosszabb távú alkalmazása sem kelt gyanút az óvatos halakban, a nagy nyomás alatt lévő vizeken is eredményesen alkalmazható prison break download. Bojlikészítésnél is bátran felhasználható a madáreledeles, tejproteines alapmixekkel. Már kis mennyiség használata esetén is nagymértékben megnöveli a csalik hatásfokát download disney plus app.
Ajánlott adagolása: bojlik, pelletek: 20-30ml/kg
stick és spod mixek, etetőanyagok: 15-20ml/kg
Minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási értéket download sims cc!

Tipp: ha etetőanyagokhoz, stick és spod mixekhez használja, akkor előtte mindig oldja fel vízben vagy esetleg más felhasználni kívánt folyadékban download funny birthday cards for free!
Kiszerelés: 250ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore NS1 Enhancer Liquid 250ml – Pop Up Dip” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .