CC Moore Milkimin 3 mm-es tejprotein pellet

A Milkimin Pellets a CC Moore & Co szenzációs és egyedülálló terméke. Drámain különbözik minden más eddig forgalomba hozott pellettől. Különleges és titkos gyártási eljárásnak köszönhetően kizárólag tejfehérje porokból készítik.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Milkimin Pellets a CC Moore & Co szenzációs és egyedülálló terméke. Drámain különbözik minden más eddig forgalomba hozott pellettől. Különleges és titkos gyártási eljárásnak köszönhetően kizárólag tejfehérje porokból készítik. A Milkimin pellet édes-krémes íze és illata a hideg, erősen lehűlt vizekben is óriási hatást gyakorol a pontyokra. A változó felhajtóerővel rendelkező édes granulátum szemek a vízbeérkezéskor szinte légies könnyedséggel süllyednek a fenékre, és akár még a halak uszonya által keltett mozgásoktól is szinte felemelkednek a fenékről. A Milkimin pelleteknek a kapitális, hosszú életkort megélt pontyok egyszerűen nem tudnak ellenállni, így minden óvatosságukat félre téve az etetőhelyen és annak környékén található minden ehető táplálékot beszippantanak, természetesen a felcsalizott horgunkkal egyetemben. A pelletek becsült oldódási ideje nagyjából 2 óra. A késő őszi, illetve a téli horgászatok első számú etetőanyaga. Csalogató hatása fokozható, ha több féle szemcsemérettel és eltérő oldódási idővel rendelkező pelletekkel keverjük össze.

Méret: 3mm

 

Tipp1: keverje össze kendermaggal, mini halibut pellettel particle mix-el, és öntsön az egészhez Talin Original-t.(2ml/kg) majd etetőrakéta vagy spomb segítségével jutassa szőnyegszerűen a kiszemelt területre. Hatása fenomenális!
Tipp2: jó alaposan keverje össze az édes Nut Cloud spod mix-el, majd ezután forró vízzel felöntve egy ?tejbegríz? állagú állapot elérés után etetőrakéta vagy spomb segítségével jutassa szőnyegszerűen a kiszemelt területre. Ennek a rendkívül vonzó tejes-krémes etetőanyagnak a halak egyszerűen képtelenek lesznek majd ellenállni. Kiváló alternatívát kínál a sekély, gyorsan felmelegedő tavakon!

További információk

Kiszerelés

1 kg, 3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Milkimin 3 mm-es tejprotein pellet” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..