CC Moore Live System Cork Ball Pop Up – speciális lebegő bojli

7,390 Ft

A Live System Cork Ball Pop Up egy parafabelsővel ellátott lebegő csali. A könnyű felhajtóerővel rendelkező parafagolyót bevonják a lágy tésztával, majd a különleges gyártási technológia révén egy szárítási eljárást alkalmazva nyeri el a csali végső formáját.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Live System Cork Ball Pop Up egy parafabelsővel ellátott lebegő csali. A könnyű felhajtóerővel rendelkező parafagolyót bevonják a lágy tésztával, majd a különleges gyártási technológia révén egy szárítási eljárást alkalmazva nyeri el a csali végső formáját. A külső réteg nem reped, nem kérgesedik! Különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint a Live System kész bojli. Kiválóan harmonizál a Live System süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. A segítségével a csalinkat kritikusan süllyedővé tehetjük, amely a nagy nyomás alatt lévő vizeken kiemelkedően eredményes. Erőteljes krémes és édes illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.
Kiszerelés: 15 mm (50 db), 18 mm (35 db)

További információk

Méret

15 mm, 18 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Live System Cork Ball Pop Up – speciális lebegő bojli” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .