CC Moore Fine Oyster Shell – Darált osztrigahéj

1,190 Ft8,790 Ft

A CC Moore Fine Oyster Shell nem más, mint a tört kagylóhéj, amely segítségével a csalinknak egy ?roppanós? textúrát kölcsönözhetünk. A durva szemcseszerkezetű adalék rendkívül magas kalcium tartalommal rendelkezik, amely a pontyok életműködése során elengedhetetlenül szükséges.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A CC Moore Fine Oyster Shell nem más, mint a tört kagylóhéj, amely segítségével a csalinknak egy ?roppanós? textúrát kölcsönözhetünk. A durva szemcseszerkezetű adalék rendkívül magas kalcium tartalommal rendelkezik, amely a pontyok életműködése során elengedhetetlenül szükséges. A csalik súlyát is megnövelhetjük vele, amely a partról való erőteljes és nagy távolságra történő etetés (dobócső) során elengedhetetlenül szükséges.

Durva, és érdes felületet ad a bojlinak, amelytől sokkal természetesebbnek tűnik majd a fenéken, így az óvatos pontyok számára nem kelt majd gyanút. Egy magas halliszttartalommal rendelkező kagylós csaliból kihagyhatatlan összetevő. Adagolásnak felső határa: 125g/kg Tipp: minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 125g/kg felett már nagyban befolyásolhatja a csali formázhatóságát.

További információk

Kiszerelés

1 kg, 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Fine Oyster Shell – Darált osztrigahéj” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .