CC Moore Feedstim XP Powder Étvágystimuláló por

1,190 Ft82,990 Ft

A legendás hírnevű folyékony étvágyfokozó, a CC Moore Feedstim Xp óriási sikere után, a CC Moore & Co vezetői úgy gondolták, hogy itt az ideje bemutatni a por alapú változatot is.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A legendás hírnevű folyékony étvágyfokozó, a CC Moore Feedstim Xp óriási sikere után, a CC Moore & Co vezetői úgy gondolták, hogy itt az ideje bemutatni a por alapú változatot is herunterladen. A Feedstim Xp Powder nem más, mint a különböző hidrolizált növényi fehérjék és a természetben előforduló élesztőgombák együttese. A természetes ásványi anyagok olyan hihetetlenül gazdag tápanyagforrást biztosítanak a pontyoknak, amelyeket ösztönösen és nagy távolságból is felismernek anton plus herunterladen.

Az étvágytalan halakat is kapásra ingerli. Bármely csalinak drámai módon megnöveli a vonzerejét. A rendkívül sós ízű és a természetes, kissé élesztős illatú étvágyfokozó kiemelkedő vízoldhatósággal rendelkezik amazon ebook ohne kindle herunterladen. Jelenleg a piacon kapható legjobb termék, amely minden kétséget kizáróan nem másolható le.

Egy forradalmian új termék ami felkeltette a modern pontyhorgászok érdeklődését podcast zum downloaden. Anglia legnehezebb vizei egyszeriben eredményesebbek lettek a horgászoknak, hiszen olyan halakat sikerült az első próbálkozásokra megfogni, amiket csak nagyon nehezen és hosszú idő alatt lehetett ezelőtt horogra csalni adobe photoshop 7 kostenlos downloaden deutsch. Egy univerzális termék, ami egyszerűen mindenhez használható aminek köze van a csalihoz. Az összetevő stimulálja a hal kémiai receptorait, hogy azok motiválják az evésre download whatsapp videos for free. A természetes ízfokozókat esszenciális aminosavakkal kombinálták, így a halaknak muszáj megkeresni a forrást, ahol ez fellelhet?. De sok esetben a természetes közeg nem tartalmaz, vagy csak részben ilyen jelleg zdf broadcast download? tápanyagokat, így kénytelen megenni a csalit ami ezt tartalmazza. Nagy erejű étvágystimuláló

Tipp1: keverjen 10-20g/kg-ot a kedvenc bojlimixéhez, amely hihetetlen módon felerősíti majd a természetességét, a szintetikus adalékok, aromák további adagolása esetén is free mp4 player.
Tipp2: keverjen 50g-ot a kedvenc bojlimixéhez, majd 9-10 felvert tojáshoz adjon 30ml Anchovy Protein Extract-ot. Hatása megdöbbentő lesz a nehéz, túlhorgászott vizeken Skip bo for pc free!
Tipp3: Keverjen 1 kg Particle mixhez 20-30g-ot majd ezután 6 órányi áztatás után főzze 15 percig. Hatása fenomenális!

Kiszerelés: 50, 250 gr, 1 kg, 5 kg

További információk

Kiszerelés

50 g, 250 g, 1 kg, 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Feedstim XP Powder Étvágystimuláló por” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .