CC Moore Depth Charge pelletes etetőanyag

2,690 Ft33,990 Ft

A Depth Charge mint a neve is mutatja egy igazi mélyvízi bomba. Ez a nagyszerű laza szerkezetű etetőanyag keverék azonnal szétterül a vízfenéken, és a pontyokat rendkívüli módon az etetőhely közelébe vonzza.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Depth Charge mint a neve is mutatja egy igazi mélyvízi bomba. Ez a nagyszerű laza szerkezetű etetőanyag keverék azonnal szétterül a vízfenéken, és a pontyokat rendkívüli módon az etetőhely közelébe vonzza. A Depth Charge a különböző szemcseméretű élelmiszer tisztaságú takarmánykeverékek, különböző átmérőjű pelletek és egy finom, vízben oldódó por keveréke. Összesen tizennégy féle, az elmúlt évek során a legjobban bizonyított halcsalogató anyagok keverékét tartalmazza. A Depth Charge tulajdonsága hogy gyorsan süllyed és egy étvágygerjesztő tejes felhőbe burkolja a víz alját, a pontyok így minden óvatosságukat elvesztve mohón habzsolni kezdik a bejutatott etetőanyagot. A keverék óriási előnye, hogy a halakat sokáig az etetésen tartja. A legjobban bevált, ha az etetést szőnyegszerűen alkalmazzuk. Komplex, édes, diós illatát a halak már nagy távolságból is felismerik. A mély tavakon és bármilyen vízhőmérsékletnél is sikeresen alkalmazhatjuk. Az etetőkeveréket bejuttathatjuk PVA termékekkel (zacskó, háló) etetőrakétával, és Spomb-al is. A Depth Charge kiváló alternatívát kínál, ha horgászhelyünket csónakból kívánjuk etetni. A csalogatóhatása fokozható, ha különböző folyékony adalékokkal turbózzuk fel. Liquid Liver-el a hatása egyszerűen megdöbbentő.

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 15 kg

Márkák

Ccmoore

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Depth Charge pelletes etetőanyag” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .