CC Moore Betaine HNV Hookbaits – betainos dippelt horogcsali

3,290 Ft

A Betain HNV Hookbaits egy rendkívül egyedi és különleges tulajdonságokkal rendelkező horogcsali. A pellet formájú, 16 mm-es méretű könnyített, ponty mágnes a kiváló minőségű betain HNV és a betain Ultramix pelletek összetevőiből készült.

Kategóriák: ,

Leírás

A Betain HNV Hookbaits egy rendkívül egyedi és különleges tulajdonságokkal rendelkező horogcsali. A pellet formájú, 16 mm-es méretű könnyített, ponty mágnes a kiváló minőségű betain HNV és a betain Ultramix pelletek összetevőiből készült. A hatékony csalogatóhatású horogcsali természetesen tartalmaz még vajsavat, és vízben oldódó halproteint is. A különleges vonzóerejét annak köszönheti, hogy a csalik előre be vannak áztatva a CCmoore által forgalmazott Trout-halibut olajban. A Betain HNV Hookbaits száraz összetevőinek az alapját a pop up mix képezte, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott csalit eredményezett. A magas betain tartalommal rendelkező hatékony csali kiválóan tart a hajszálelőkén, a hosszú és erőteljes dobásokat is rendkívüli módon bírja. Az oldódási ideje több mint 36 órán keresztül tart, miközben szépen és folyamatosan engedi ki magából a csábító halcsalogató anyagokat még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Sötétszürke színének köszönhetően diszkréten beleolvad a meder környezetébe, így az óvatos halakban sem kelt gyanút. Használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek még a legnehezebb vizeken is. Igényes kialakítású és légmentesen  zárható doban kapható.
Kiszerelés: 50db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Betaine HNV Hookbaits – betainos dippelt horogcsali” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .