Predator-Z Oplus O-cast Baitcasting multi orsó (CZ1956)

19,990 Ft

Egy technológiai remekmű a 10+1 csapágyas dual cast control rendszerű multi orsó! A klasszikus külső mágnesféken túl, az orsó egy belső, röpsúlyos fékrendszert is kapott, aminek következtében a szélsőséges feladatok megoldására is nyújt alternatívát ez az orsó.

Elfogyott

Leírás

Egy technológiai remekmű a 10+1 csapágyas dual cast control rendszerű multi orsó! A klasszikus külső mágnesféken túl, az orsó egy belső, röpsúlyos fékrendszert is kapott, aminek következtében a szélsőséges feladatok megoldására is nyújt alternatívát ez az orsó happy birthday song kostenlos downloaden. Lehet akár erős szél, ezzel az orsóval egészen biztosan be fogjuk tudni állítani a csali-féket megfelelően.
Saját tesztjeink alapján nagyságrendileg 2,5-3 g csalisúlytól biztonsággal használható az orsó font myriad pro download free of charge. Finoman hangolható fém harciféke és folyamatos állítású tengelyféke a kezdők dolgát is megkönnyíti. Áttétele 6,3:1, ami a legtöbb magyarországi horgászatra tökéletesen alkalmassá teszi download windscribe. Nagyméretű hajtókarja és ergonomikus EVA hajtókar gombok tovább növelik a komfort érzetünket használat közben.

Szép futású, jól kiegyensúlyozott orsó folgen von amazon prime herunterladen!

Legfontosabb tulajdonságai: Saját tömege: 198 g, zsinórkapacitása: 150m/0,25mm, 5 lamellás mágnesfék.

További információk

Márkák

Predator Z

Csapágyak (db)

10+1

Színek

Piros

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Predator-Z Oplus O-cast Baitcasting multi orsó (CZ1956)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .