Carp Zoom Torp Feeder bot

A Torp Feeder egy mindössze két tagból álló széria, hagyományos, vastag átmérőjű bottesttel, a terhelhetőségi tartományon belül kiváló dobási tulajdonságokkal és dinamikus akcióval.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Minden kategóriában igyekszünk úgy összeállítani a választékot, hogy valamennyi horgásznak biztosítsuk a modern és eredményes horgászbotok elérhetőségét, mégpedig az ár által tükrözöttnél jóval magasabb minőségben. Így azonban néhány kérdésben kompromisszumot kellett kötnünk. Ezek közé tartozik a bot súlya, a bottest átmérője, vagy a botcsalád létszáma. Nem alku tárgya viszont a minőség, a rugalmasság, a terhelhetőség, vagy a parafa nyél. A Torp Feeder egy mindössze két tagból álló széria, hagyományos, vastag átmérőjű bottesttel, a terhelhetőségi tartományon belül kiváló dobási tulajdonságokkal és dinamikus akcióval. A párhuzamos lefutású grafi tszálakon kívül a boton nem alkalmaztunk további szálerősítést, csak az illesztéseket erősítettük meg. A bottörzs gyűrűzéséhez jó minőségű, többnyire kéttalpas ? az utolsó kettő egy talpas ? alumínium-oxid gyűrűket használtunk. Az orsótartó masszív, fémpapucsos műanyag betétes.

További információk

Hossz/ dobósúly

3,6 m/ 7-130 g, 3,9 m/ 80-150 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Zoom Torp Feeder bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .