Carp Zoom Prof-X 3+1 elektromos kapásjelző szett (cz3659)

29,990 Ft

200m hatótávolságú rádiós kapásjelző készlet. Gyakorlatilag a modern pontyhorgászat minden igényét kielégítő készlet új, extravagáns megjelenést kapott. Minden funkció állítás a horgászat során felmerülő igényeket hivatott kiszolgálni, így természetesen a hangerő és hangszín állításon túl, lehetőségünk van a készülék érzékenység állítására is.

Elfogyott

Cikkszám: cz3659 Kategóriák: ,

Leírás

200m hatótávolságú rádiós kapásjelző készlet. Gyakorlatilag a modern pontyhorgászat minden igényét kielégítő készlet új, extravagáns megjelenést kapott. Minden funkció állítás a horgászat során felmerülő igényeket hivatott kiszolgálni, így természetesen a hangerő és hangszín állításon túl, lehetőségünk van a készülék érzékenység állítására is. Ez kifejezetten szeles időben, erősen hullámzó vízen fontos. Ami extra szolgáltatás, hogy a készletben megtalálható egy snagbar készlet is, így azt már nem kell külön megvásárolnunk. A ki-bekapcsolás mechanikus kapcsolóval történik, az egyéb funkciók finomhangolása pedig nyomógombokkal. Praktikus műanyag kofferben szálltjuk. A kapásjelzők 9V-os elemmel, a vevő készülék 3db AAA elemmel működik.

 

 

Hangolási útmutató:

Kapcsolja be a kapásjelző adó és vevő egységét. Nyomja meg az ?S? gombot a vevő hátsó részén és tartsa lenyomva. Aktiválja a kapásjelző adót (mozgassa az érzékelő görgőt). Ezután a vevő ad egy sípoló hangot, és a LED a vevőn villog. Ez azt jelzi, hogy a kódolási folyamat befejeződött.

További információk

Márkák

Carp Zoom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Zoom Prof-X 3+1 elektromos kapásjelző szett (cz3659)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .