Carp zoom lionzoom – heavy plus feeder horgászbot

Ezzel az érzékeny, ám végletekig terhelhető feeder bottal a kapitális halak is a partra ?segíthetők?. Karcsú bottestje láttán nem gondolná a horgász ennek a botnak az erejét. Dobáskor kellően kemény, így nagy távolságot érhetünk el vele, fárasztáskor a bottest karikába hajolva teszi élvezetessé és biztonságossá a horgászatunkat.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ezzel az érzékeny, ám végletekig terhelhető feeder bottal a kapitális halak is a partra ?segíthetők?. Karcsú bottestje láttán nem gondolná a horgász ennek a botnak az erejét android cannot download images. Dobáskor kellően kemény, így nagy távolságot érhetünk el vele, fárasztáskor a bottest karikába hajolva teszi élvezetessé és biztonságossá a horgászatunkat software.

 

A minőségi karbon anyagoknak köszönhetően vékony bottest, keresztszálszövésű nyéltag, karcsú SIC gyűrű és tele parafanyél jellemzi amazon prime filme auf mac downloaden. Az orsótartó megbízható és dizájnos kialakítása, a három különböző érzékenységű spicc (kettő üveg-, egy szénszálas) teszi teljessé a felszerelést amazon film auf pc herunterladen.

 

A LionZoom – Feeder bot megerősített változata.

 

Kód Hossz Dobósúly Tagok Gyűrű Sz Download videostar pro for free. Hossz Súly
cz1725 360cm 70-140g 3+3 7+5*3 125cm 385g
cz1732 390cm 80-160g 3+3 8+5*3 136cm 410g

 

További információk

Méret

3,6m 70-140gramm, 3,9m 80-160gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp zoom lionzoom – heavy plus feeder horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .