Carp Zoom Feeder F30 elsőfékes feeder orsó

8,990 Ft

A Carp Zoom feeder orsócsalád klasszikus elsőfékes, a mai modern horgászmódszerekhez fejlesztett nagy dobátmérővel rendelkező orsója.

Elfogyott

Leírás

A Carp Zoom feeder orsócsalád klasszikus elsőfékes, a mai modern horgászmódszerekhez fejlesztett nagy dobátmérővel rendelkező orsója. Távoli, pontos dobások igényéhez készült. Masszív felépítése, erősített háza, felkapókarja, kiváló minőségű golyóscsapágyai garantálják a hosszú éveken át tartó tökéletes működést. Legkisebb típusa kiválóan alkalmas picker és rövidebb féderbotokhoz, a fi nom szerelékes horgászmódszerekhez. Középső mérete remek féder és match orsó méret. Ajánljuk a legelterjedtebb 360 cm-es médium és heavy feeder botokhoz valamint 390 cm-es match botokhoz. Legnagyobb mérete egy igazán erős, távdobó féder orsó. Használatával – a nagy átmérőjű zsinórkapacitású dobnak köszönhetően ? megfelelő horgászbot és szerelék összhangja esetén, könnyen elérhető a 100-120 m-es dobótávolság is!

 

Csapágy: 8+1

Áttétel: 5,2:1

 

Kód Modell Zsinórkapacitás
cz2180 30F 0,20/100
cz2197 50F 0,28/90

 

További információk

Márkák

Carp Zoom

Méret

3000

Csapágyak (db)

8+1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Zoom Feeder F30 elsőfékes feeder orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .