Carp zoom Competition super feeder etetőanyag (cz9950)

850 Ft

A versenyhorgászaink által összeállított receptek alapján készült, prémium etetőanyagok a hétköznapi horgászattól a versenyekig! Ha biztosra akar menni, hogy a fogás ne szerencse kérdése legyen.

Elfogyott

Cikkszám: cz9950 Kategóriák: , ,

Leírás

A versenyhorgászaink által összeállított receptek alapján készült, prémium etetőanyagok a hétköznapi horgászattól a versenyekig! Ha biztosra akar menni, hogy a fogás ne szerencse kérdése legyen.
Általános felhasználási javaslat: kilónként a megadott mennyiségű vízzel, több lépésben kell bekeverni. A kész etetőanyagot érdemes rostán áttörni, majd lefedve tárolni a felhasználásig.

 

Etang: klasszikus állóvízi etetőanyag,keszeg, bodorka vagy apróhal horgászathoz. Kis mennyiségben felszállószemcséket is tartalmaz. Önmagában, vagy más etetőanyagokkal elkeverve is használható. Különösen eredményes letisztult, lehűlt vizekben. Édeskés illattal, extra fi nom szemcse szerkezettel. Színe sötétbarna. Javasolt víz mennyisége 1kg etetőanyaghoz: 6-7dl

 

 

Big Bream: nagytestű dévér és keszegfélék horgászatához készített etetőanyag keverék. Alkalmas match botos, feeder és rakósbotos horgászatra is. Édes, fűszeres illattal és íz harmóniával. A fogási esélyek növelhetően szúnyoglárva, csontkukac báb és giliszta hozzáadásával. Színe világos barna.
Javasolt víz mennyisége 1kg etetőanyaghoz: 2,5-3,5dl.

 

 

Big Roach: nagytestű bodorkák és keszegfélék horgászatához készített etetőanyag. Jellegzetes pörkölt magvas illattal. Színe barna, szemcsemérete közepes. Az olajos magvak miatt rendkívül attraktív etetőanyag, gyors, robbanásszerű oldódással.
Javasolt víz mennyisége 1kg etetőanyaghoz: 5,5-6,5dl.

 

 

Super Feeder: Barna színű, közepes szemcseméretű, édeskés ízvilágú etetőanyag keverék. A feeder horgászathoz, gyors oldódással. Poraromával az oldódás gyorsítható. Kevés csemegekukoricával és csontkukaccal a fogási esélyek növelhetőek.
Javasolt víz mennyisége 1kg etetőanyaghoz: 2,5-3,5dl.

 

 

Super Carp: különleges citrusos illattal, általános pontyhorgászathoz készített klasszikus etetőanyag keverék. Sok színes morzsát tartalmazó, nehéz etetőanyag. Színe világosbarna. Az etetőanyagot érdemes a horgászat előtti estén bekeverni, és egy éjszakán át pihentetni. A fogási esélyeket élő vagy forrázott csontkukaccal növelhetjük. Javasolt víz mennyisége 1kg etetőanyaghoz: 5,5-6,5dl.

 

 

Super Fish: fenekező és feeder horgászathoz kifejlesztett halas jellegű etetőanyag keverék. Őrölt pellettel.
Homogén, közepesen fi nom szemcsemérettel rendelkező, nehéz etetőanyag. Színe sárgás barna. Az etetőanyagot érdemes a horgászat előtti estén bekeverni, és egy éjszakán át pihentetni. Apró pellet hozzáadásával a fogási esélyeink növelhetőek. Javasolt víz mennyisége 1kg etetőanyaghoz: 5,5-6,5dl.
Javasolt receptek keszeg horgászathoz:

Klasszikus nagykeszeges:
2kg Super Bream + 1 kg Etang + 1/2flakon karamel folyékony aroma.

 

Általános keszeg horgászatra:
1kg Big Roach + 1kg Big Bream + 1 kg Etang + 1 csomag karamel poraroma.

 

Általános ponty és keszeg horgászatra:
2 kg Super Carp + 1 kg Big Roach + 1/2 flakon Sweet Corn folyékony aroma.

 

Ponty és kárász horgászatra:
1kg Super Carp + 1kg Super Feeder.

 

Hidegvízi ponty horgászatra:
1kg Super Carp + 1/2kg Etang.

 

Nagytestű ponty és kárász horgászathoz:
2kg Super Fish + 1kg Super Feeder + 1 csomag Halibut Crush.

További információk

Íz

Etang, Big Bream, Big Roach, Super Feeder, Super Carp, Super Fish

Márkák

Carp Zoom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp zoom Competition super feeder etetőanyag (cz9950)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..