Carp Expert Telefeeder Heavy teleszkópos bot

A teleszkópos rendszerű telefeederekből még mindig indokolatlanul kevés gyártó botja található a kínálatban. Ezt a hiányt pótolja a Carp Expert botja, mely nemcsak egyszerű szállításával, de kiváló felépítésével hívja fel magára a figyelmet. Nagyméretű, dupla talpas SIC gyűrűi speciális bandázsolása megakadályozza a tagok egymásba szorulását. Karaktere kimondottan erős, heavy akciót mutat. A bothoz egy karbon és egy üvegspicc tartozik, melyekkel a kapások nem maradhatnak észrevétlenek. Integrált orsótartója bármilyen orsót stabilan tart.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A teleszkópos rendszerű telefeederekből még mindig indokolatlanul kevés gyártó botja található a kínálatban. Ezt a hiányt pótolja a Carp Expert botja, mely nemcsak egyszerű szállításával, de kiváló felépítésével hívja fel magára a figyelmet gratis musik downloaden apple. Nagyméretű, dupla talpas SIC gyűrűi speciális bandázsolása megakadályozza a tagok egymásba szorulását. Karaktere kimondottan erős, heavy akciót mutat ps4 remote play herunterladen. A bothoz egy karbon és egy üvegspicc tartozik, melyekkel a kapások nem maradhatnak észrevétlenek. Integrált orsótartója bármilyen orsót stabilan tart Download minetest for free.

 

 

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
12305-361 3,60m 5+2 Heavy 120 cm 235 g
12305-391 3,90m 5+2 Heavy 120 cm 247 g

További információk

Hossz (cm)

360, 390

Dobósúly (g)

HEAVY

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Telefeeder Heavy teleszkópos bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .