Carp Expert – Slim karcsú pontyozó botok

A bot maximális dobósúlya 3lbs, de a legnagyobb dobásokat, 80-85gr-os súllyal is kivitelezhetjük. A SIC betétek, és a nagyméretű gyűrűk gondoskodnak arról, hogy a zsinór kisebb súrlódással csússzon ki közöttük.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Leírás

A nagy népszerűségnek örvendő és komoly hagyományokkal rendelkező Carp Expert márka felső kategóriát képviselő bojlis botja. A Slim minden kritériumnak megfelelő, igényes IM12-es karbonból készül solitaire play for free download. A kétféle hosszban kapható bot maximális dobósúlya 3 Lbs. A SIC betéttel ellátott nagyméretű gyűrűk gondoskodnak az óriási távolságok eléréséről rayman kostenlos downloaden vollversion. 3 részes változatban is kapható, mely jelentősen megkönnyíti a bot szállítását.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly
13386-361 3,60 m 3 3,0 Lbs
13386-391 3,90 m 3 3,0 Lbs

 

 

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik kostenlose spiele für mädchen herunterladen. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
Az egyre népszerűbb bojlis horgászatok, különösképpen a versenyek alkalmával használt botok a megakasztott nagy mennyiségű és súlyú halnak köszönhetően extrém terhelésnek vannak kitéve sims 4 zum herunterladen. Ilyenkor elengedhetetlen a horgászat minden pillanatában maximumon teljesítő ? legyen szó a fárasztásról, a bevágásról vagy épp a dobásról gratis tomtom karten downloaden? bot alkalmazása. A megoldást az IM12-es technológiával készült botok alkalmazása jelenti, melyek a legjobb minőséget képviselik.
Minőségi bojlis botokra jellemző végletekig letisztult, kecses nyél herunterladen. A precízen meghatározott hossz segíti a hatékony dobást és fárasztást. A bot végén kialakított duplon markolat megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést xbox 360 game. Előre döntött rod pod-nál vagy keményebbre állított nyeletőféknél jelentkező vehemens, gyors kapásnál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából musik von facebook herunterladen.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került download youtube videos mac. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg Download TV movies for free.
A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

További információk

Méret (cm)

360, 390

Tagok

2 részes, 3 részes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert – Slim karcsú pontyozó botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .