Akció!

Carp Expert Oxford sátras szett

105,870 Ft 49,990 Ft

Oxford sátras szettünket – melyben minden megtalálható, ami egy többnapos, vagy hetes túrázás lebonyolításához szükséges – most még kedvezőbb áron kínáljuk. Oxford 3000 Mistral sátrunk a gyári paraméterek szerint kétszemélyes, de a valóságban akár 3 gyermek és 1 felnőtt, vagy 3 felnőtt részére nyújt maximális komfortot csomagjaikkal. Hatalmas alapterülete és kielégítő belmagassága óriási térrel ajándékozza meg használóit.

Elfogyott

Leírás

-Oxford sátras szettünket – melyben minden megtalálható, ami egy többnapos, vagy hetes túrázás lebonyolításához szükséges – most még kedvezőbb áron kínáljuk. Oxford 3000 Mistral sátrunk a gyári paraméterek szerint kétszemélyes, de a valóságban akár 3 gyermek és 1 felnőtt, vagy 3 felnőtt részére nyújt maximális komfortot csomagjaikkal. Hatalmas alapterülete és kielégítő belmagassága óriási térrel ajándékozza meg használóit. Dupla falú ponyvájának köszönhetően kiválóan szigetel, a külső réteg pedig a tapasztalataink szerint a többnapos szakadó esőt is kibírja. Garantáltan beázásmentes konstrukció! Ablakai reteszelhetők, így a szellőzést szabályozni tudjuk, dupla cipzáras ajtaja szintén a levegőáramlást teszi lehetővé, hálós belső fele pedig a szúnyogok kellemetlen jelenlététől kímél meg minket.

 

 

-A szettben található nagyméretű hálózsák simogató melegét az erős testalkatú horgászok is élvezni fogják. A hideg, nyirkos hajnalok ellen is tökéletes védelmet nyújt.

 

 

-Elemes kemping lámpánk elmaradhatatlan tartozéka a tűrázásoknak. A 6 db lednek köszönhetően maximális fényerőt biztosít minimális áramfelvétel mellett.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Oxford sátras szett” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .