Akció!

Carp Expert Neo Long Cast 10000 távdobó orsó (20201-999)

17,490 Ft 15,990 Ft

Rengeteg zsinór fér rá, ami a távdobó bojlis orsók egyik kritériuma. Mi a helyzet, ha nem csak dobni szeretnénk vele, hanem behúzni is. 0,32 mm-ből 440 méter fér rá, ami bőven elég egy komolyabb behúzáshoz is. 9 csapágy biztosítja a sima futást, az orsó tűgörgős visszaforgás gátló rendszert kapott.

Készleten

Leírás

Egy igazi távdobó nagyágyú! Nagyméretű, magas és széles dobbal rendelkező orsó, mely tökéletesen megfelel távdobáshoz ebook gratisen nu. A zsinór meneteket szépen egymás mellé rakja, így a dobás során akadálymentesen fog leperegni a zsinór az orsó dobjáról. Mivel a menetek nem, vagy csak kis mértékben keresztezik egymást, sokkal nagyobbat fogunk dobni, mint egy átlagos orsóval Download windows media player for free.

Tökéletes választás bojlis horgászbotra, de extra heavy feeder horgászbothoz is jól passzol hoe apps op samsung galaxy. A lényeg, hogy összhangban legyen a felszerelés, nagyméretű (40-50 mm-es) keverőgyűrűvel rendelkezzen a horgászbot és hosszú, távdobó nyéllel xbox one games for free. Az orsónak mindenképp strapabírónak kell lennie, hiszen nagy terhelést kap még az üres végszerelék visszacsévélése során is. A bőven száz gramm feletti ólmok átlag feletti módon terhelik az orsó tengelyét, rotorját, felkapókarját és hajtókarját is egyben Download martinslieder for free.

Rengeteg zsinór fér rá, ami a távdobó bojlis orsók egyik kritériuma. Mi a helyzet, ha nem csak dobni szeretnénk vele, hanem behúzni is download netflix on mac. 0,32 mm-ből 440 méter fér rá, ami bőven elég egy komolyabb behúzáshoz is. 9 csapágy biztosítja a sima futást, az orsó tűgörgős visszaforgás gátló rendszert kapott what is download upload.

Az orsó megvásárlásával egy igazán megbízható, távdobó orsót kapunk, ami megfelelő odafigyeléssel és karbantartással nagyon sok évig lehet biztos társunk a horgászatok során blackberry bilder herunterladen.

További információk

Márkák

Carp Expert, Energo Team

Csapágyak (db)

9+1

Méret

10000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Neo Long Cast 10000 távdobó orsó (20201-999)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .