Carp Expert Long cast távdobó pontyozó botok

A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja. Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja mp3 for free. Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór herunterladen. A legigényesebb kivitelű botokra jellemző fém záródugó és orsótartó exkluzív megjelenést kölcsönöz ennek a rendkívüli távdobó botnak download hd movies as it goes.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13388-390 3,90 m 2 3,0 Lbs 202 cm 360 g
13389-360 3,60 m 2 3,5 Lbs 187 cm 307 g
13389-361 3,60 m 3 3,5 Lbs 128 cm 285 g
13389-390 3,90 m 2 3,5 Lbs
13389-391 3,90 m 3 3,5 Lbs 138 cm 340 g
A közepesen merevnek mondható B akciós botoknál terhelés hatására a bot felső harmada hajlik apps huawei. Jól és pontosan lehet dobni vele, ezáltal szinte minden bottípusnál szívesen használják. Fárasztás során megbízhatóan, jól dolgozik, akár szűk helyen is eredményesen használható gratis android apps herunterladen.
Az IM10-es karbon anyag felhasználásával gyártott bojlis botokkal eredményesen horgászhatunk partról, de akár behordásos módszerrel is herunterladen. A dinamikusan felkeményedő bot gyorsan és hatékonyan felőrli a megakasztott hal erejét ezáltal minimalizálja a halvesztés esélyét.
Minőségi bojlis botokra jellemző végletekig letisztult, kecses nyél skype voor windows 10. A precízen meghatározott hossz segíti a hatékony dobást és fárasztást. A bot végén kialakított duplon markolat megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést herunterladen. Előre döntött rod pod-nál vagy keményebbre állított nyeletőféknél jelentkező vehemens, gyors kapásnál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából app zum downloaden von videos iphone.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került office word 2010 kostenlos downloaden vollversion. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.

További információk

Méret (cm)

360, 390

Tagok

2 részes, 3 részes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Long cast távdobó pontyozó botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .