Carp Expert Long Cast három részes bojlis bot

A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja. Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja kan foto niet downloaden in whatsapp. Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór herunterladen. A legigényesebb kivitelű botokra jellemző fém záródugó és orsótartó exkluzív megjelenést kölcsönöz ennek a rendkívüli távdobó botnak downloaden via documents.

 

A közepesen merevnek mondható B akciós botoknál terhelés hatására a bot felső harmada hajlik herunterladen. Jól és pontosan lehet dobni vele, ezáltal szinte minden bottípusnál szívesen használják. Fárasztás során megbízhatóan, jól dolgozik, akár szűk helyen is eredményesen használható ebook download ipad.
Az IM10-es karbon anyag felhasználásával gyártott bojlis botokkal eredményesen horgászhatunk partról, de akár behordásos módszerrel is download from movies. A dinamikusan felkeményedő bot gyorsan és hatékonyan felőrli a megakasztott hal erejét ezáltal minimalizálja a halvesztés esélyét.
Minőségi bojlis botokra jellemző végletekig letisztult, kecses nyél herunterladen. A precízen meghatározott hossz segíti a hatékony dobást és fárasztást. A bot végén kialakított duplon markolat megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést download google play movies on pc. Előre döntött rod pod-nál vagy keményebbre állított nyeletőféknél jelentkező vehemens, gyors kapásnál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából sütterlinschrift herunterladen.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került geburtstagskarten einladung gratisen. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.

 

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13389-361 3,60 m 3 3,5 Lbs 128 cm 285 g
13389-391 3,90 m 3 3,5 Lbs 138 cm 340 g

 

További információk

Hossz (cm)

360, 390

Dobósúly (lbs)

3,5

Márkák

Carp Expert

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Long Cast három részes bojlis bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .