Carp Expert Long Cast 9000 elsőfékes orsó (20201-900)

13,990 Ft

Újdonság 2017! A bőven száz méter feletti dobások kivételes felépítésű és szerkezetű orsókat kívánnak meg. Ezek az igények testesülnek meg a Carp Expert 9000-es távdobó orsójában.

Leírás

Újdonság 2017! A bőven száz méter feletti dobások kivételes felépítésű és szerkezetű orsókat kívánnak meg download google play movies on pc. Ezek az igények testesülnek meg a Carp Expert 9000-es távdobó orsójában.

Nagyméretű kúpos távdobó dob: alsó átmérője 74 mm, felső átmérője 72 mm sütterlinschrift herunterladen. Az áttétele 4,6:1. Így a hajtókar teljes elfordításával 1 méter! zsinórt csévélhetünk fel vele, ha színig töltjük az orsónkat zsinórral geburtstagskarten einladung gratisen. Tehát a hatalmas dobról könnyen pereg le a zsinór, nagyot tudunk dobni vele, amit az áttételnek köszönhetően gyorsan vissza is tudunk szedni herunterladen.

Óriás lamellás fékrendszere precízen dolgozik, nem tapad le. Zsinórvezető görgője csapágyazott, szépen szalad, a felkapókar cső anyaga stabilitást sugároz freestyle script kostenlosen. Tengelye 5 mm vastag, tehát még komolyabb erő hatására sem hajlik el. A rotor igen feszes, nem lötyög.
A hajtókar külön említést érdemel postbank finanzassistent app herunterladen! Full forgácsolt fém, kitűnő megmunkálással, ezáltal igen erős és esztétikus is egyben. Nem okoz gondot neki a 100-200 grammos végszerelékek kitekerése migros disney figuren herunterladen.

A hatalmas belső tányérkerékre alapozott meghajtás erőt és megbízhatóságot kölcsönöz az orsónak audiodatei tip toi herunterladen. Összességében elmondhatjuk, hogy a távdobásokhoz gyártott orsók között egy igen megbízható darabra leltünk, ami (és ez már csak szubjektív vélemény) harcsázásra is tökéletesen megfelel wii u games.

További információk

Márkák

Carp Expert, Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Long Cast 9000 elsőfékes orsó (20201-900)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .