Carp Expert Digital rod pod combó szett 2+1 (rodpod kapásjelző swinger)

48,000 Ft

Egy igazán jól eltalált kombó, a pontyhorgászat szerelmeseinek!

Elfogyott

Cikkszám: 78000-802 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A szett alapja egy Carp Expert Stabil Rod-Pod:

Masszív strapabíró alumínium bottartó állvány, mely állítható lábának köszönhetően egyenetlen terepen is megállja a helyét, de jó hasznát lehet venni stégen is ahol a leszúrható bottartók használata nehézkes fortnite ps4 herunterladen deutsch. Az állvány kialakításánál a súly és a tartósság elsődleges szempont volt, ezért ahol lehetett könnyű, de erős alumíniumból készült österreichliste at downloaden kostenlos. A forgatható és billenthető fej segítségével könnyen és pontosan állíthatjuk be a botokat.
A vastag lábszerkezet alul tartja az állvány súlypontját ezzel is növelve a stabilitást download xbox one game clips. A dőlésszöge egy mozdulattal állítható ez különösen előnyös feltámadó szél és fárasztás esetén Összeszerelése pár másodpercig tart csak command and conquer stunde null kostenlos. Természetesen ilyen szintű rod podhoz béléses hordozótáska jár, amelyben elszeparáltan tudjuk tárolni az egyes alkatrészeket .

Hosszúság: 60-120 cm
Magasság: 50-68 cm

Erre helyezhetjük fel rádiós kapásjelzőinket download app language memos.

Technikai adatok és használat:

Áramforrás
Vevő: 3 db AAA elem
Kapásjelző: 1 db 9V elem. Mindkét eszköz hátlapja, annak lefelé mozdításával távolítható el gratis zombie spiele downloaden.

Bekapcsolás és Hangolás
Az adó és a vevő külön bekapcsoló gombbal helyezhető üzembe, melyet 3 másodpercig kell nyomva tartani countdown zähler herunterladen. Az üzemkész állapotot hang jelzi számunkra. Bekapcsolás után a jeladók automatikusan kapcsolódnak a vevőre.

Eszközeinket a bekapcsoló gomb 3 másodpercig történő nyomva tartásával tudjuk kikapcsolni gratis baby naaipatronen downloaden.

Nyomógombok
Be/kikapcsoló gomb
“V” hangerő állító gomb, 5 állítási lehetőséggel
“S” érzékenységet állító gomb 5 állítási lehetőséggel
“T” hangszín választó gomb, 5 állítási lehetőséggel

Kapás jelzése
A kapást hang és fényjelzéssel jelzi számunkra herunterladen.

Kiegészítő funkciók
Szabvány menete minden leszúróhoz és rod pod-hoz csatlakoztatható
A termék esőálló!

A szetthez megfelelő számú swinger is jár, mellyel az ejtős kapásokról sem maradunk le spotify. Ledes kivitelének köszönhetően fényjelzéssel is tudatja számunkra a kapás tényét.

További információk

Márkák

Carp Expert, Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Digital rod pod combó szett 2+1 (rodpod kapásjelző swinger)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .