Beta mix Tutti frutti fúrt pellet 12mm (POP UP)

830 Ft

A tutti-frutti  pelleteknek inkább a meleg vizekben van nagy csalogató hatása. Ebben az időszakban nagy hatékonysággal horgászhatunk vele. Fogósságuk nem kérdéses egy pillanatig sem.

Leírás

A tutti-frutti  pelleteknek inkább a meleg vizekben van nagy csalogató hatása. Ebben az időszakban nagy hatékonysággal horgászhatunk vele. Fogósságuk nem kérdéses egy pillanatig sem. Pelleteink gyors oldódásúak, így ez a pellet is vízhőmérséklettől függően 30perctől-60 percig bírja a víz alatt. Mivel ez a pellet POP UP (lebegő) sokkal jobban felkelti a halak kíváncsiságát, mert felemelkedik a medertől annyira, amekkora előkét használunk, lebegéséből adódóan imbolyog a víz alatt és jobban észreveszik a halak. Nagyon intenzív kevert gyümölcs ízesítésű , tourteau de mais, betainnal, és egyéb finomságokkal készített pellet. A horog pelleteink egy egyedi, különleges erjesztési eljárással készülnek amit imádnak a halak.

További információk

Márkák

Beta Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beta mix Tutti frutti fúrt pellet 12mm (POP UP)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .