Beta mix Mézes fúrt pellet (POP UP)

830 Ft

A mézes pelleteknek nincsen korlátozásuk a vizek hőmérsékletét illetően. Szinte bármelyik időszakban nagy hatékonysággal horgászhatunk vele. Fogósságuk nem kérdéses egy pillanatig sem. Pelleteink gyors oldódásúak, így ez a pellet is vízhőmérséklettől függően 30perctől-60 percig bírja a víz alatt.

Leírás

A mézes pelleteknek nincsen korlátozásuk a vizek hőmérsékletét illetően. Szinte bármelyik időszakban nagy hatékonysággal horgászhatunk vele. Fogósságuk nem kérdéses egy pillanatig sem. Pelleteink gyors oldódásúak, így ez a pellet is vízhőmérséklettől függően 30perctől-60 percig bírja a víz alatt. Mivel ez a pellet POP UP (lebegő) sokkal jobban felkelti a halak kíváncsiságát, mert felemelkedik a medertől annyira, amekkora előkét használunk, lebegéséből adódóan imbolyog a víz alatt és jobban észreveszik a halak. Mézes ízesítésű, tourteau de mais, betainnal, és egyéb finomságokkal készített pellet. A horog pelleteink egy egyedi, különleges erjesztési eljárással készülnek amit imádnak a halak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beta mix Mézes fúrt pellet (POP UP)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .