Beta mix Lucernás fúrt csalizó pellet 12mm (POP UP)

830 Ft

A már meleg vizeken nagy hatékonysággal alkalmazható. A POP UP lucernás pelletünknek nagy a felhajtó ereje, ezért sokáig és erőteljesen lebeg, felkeltve ez által az arra portyázó halakat.

Leírás

A már meleg vizeken nagy hatékonysággal alkalmazható. A POP UP lucernás pelletünknek nagy a felhajtó ereje, ezért sokáig és erőteljesen lebeg, felkeltve ez által az arra portyázó halakat. Nagyon rövid előkével, vagy kis ólommal beállíthatjuk a lebegési magasságot a meder aljától. Fogósságuk elképesztő. Pelleteink gyors oldódásúak, már a második perctől oldódni kezdenek, és vízhőmérséklettől függően 30perctől-60 percig bírják a víz alatt. Ezzel a lucernás, zöldséges, tourteau de mais, betainnal, és egyéb finomságokkal készített pellet, melynek átmérője 10-12mm, nagyon szép pontyokat,amúrokat foghatunk az év nagy részében. Mi mindig friss és folyamatosan ellenőrzött alapanyagokból dolgozunk.

 

300ml

További információk

Márkák

Beta Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beta mix Lucernás fúrt csalizó pellet 12mm (POP UP)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .