Beta mix lucernás fúrt csalizó pellett (10mm)

830 Ft

A már meleg vizeken, egészen az ősz beálltáig nagy hatékonysággal alkalmazható. Nagyon szeretik az amúrok és a pontyok is. Ez a lucernás pellet balanszírozott, tehát éppen hogy lesüllyed a meder fenékre, és ott, a legkisebb áramlatra is fellibben, evésre ingerelve ez által az éppen arra úszkáló halakat.

Leírás

A már meleg vizeken, egészen az ősz beálltáig nagy hatékonysággal alkalmazható. Nagyon szeretik az amúrok és a pontyok is. Ez a lucernás pellet balanszírozott, tehát éppen hogy lesüllyed a meder fenékre, és ott, a legkisebb áramlatra is fellibben, evésre ingerelve ez által az éppen arra úszkáló halakat. Pelleteink gyors oldódásúak, már a második perctől oldódni kezdenek, és vízhőmérséklettől függően 30perctől-60 percig bírják a víz alatt. Ezzel a lucernás, zöldséges, tourteau de mais, betainnal, és egyéb finomságokkal készített pellet, melynek átmérője 10 mm, szép pontyokat foghatunk az év nagy részében. A horog pelleteink egy egyedi, különleges eljárással készülnek. Mi mindig friss és folyamatosan ellenőrzött alapanyagokból dolgozunk.
300ml

További információk

Márkák

Beta Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beta mix lucernás fúrt csalizó pellett (10mm)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .