Beta mix Kekszes fúrt csalizó pellet 12mm (POP UP)

830 Ft

Habár a 2013-as év világújdonságának kiáltották ki, mi már 3 éve gyártjuk a POP UP pelleteket. Ez a pellet, bátran mondhatom, hogy a Beta-Mix csalikat használók körében elnyerte a 2013-as év legtöbb halat fogó pellet címet.

Leírás

Habár a 2013-as év világújdonságának kiáltották ki, mi már 3 éve gyártjuk a POP UP pelleteket. Ez a pellet, bátran mondhatom, hogy a Beta-Mix csalikat használók körében elnyerte a 2013-as év legtöbb halat fogó pellet címet. A már melegedő vizeken nagy hatékonysággal alkalmazható. A POP UP kekszes pelletünknek nagy a felhajtó ereje, ezért sokáig és erőteljesen lebeg, felkeltve ez által az arra portyázó halakat. Nagyon rövid előkével, vagy kis ólommal beállíthatjuk a lebegési magasságot a meder aljától. Fogósságuk elképesztő. Pelleteink gyors oldódásúak, már a második perctől oldódni kezdenek, és vízhőmérséklettől függően 30perctől-60 percig bírják a víz alatt. Ezzel a kekszes, tourteau de mais, betainnal, és egyéb finomságokkal készített pellet, melynek átmérője 10-12 mm,  akár 10-13 kilós pontyokat foghatunk az év nagy részében. Ősszel még mindig nagyon hatásos.

 

300ml

További információk

Márkák

Beta Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beta mix Kekszes fúrt csalizó pellet 12mm (POP UP)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .