Balzer Tindec 8400 LF light feeder orsó

44,990 Ft

Az új Balzer Tindec 8400 LF első fékes, normál méretű orsóját a feeder horgászatok igényeinek megfelelően alakították ki. Az S-dobemelő rendszer felel az optimális zsinórképért, mely lehetővé teszi a távolabbi haltartó helyek elérését is.

Cikkszám: 10326840 Kategóriák: , ,

Leírás

Az új Balzer Tindec 8400 LF első fékes, normál méretű orsóját a feeder horgászatok igényeinek megfelelően alakították ki. Az S-dobemelő rendszer felel az optimális zsinórképért, mely lehetővé teszi a távolabbi haltartó helyek elérését is fbif downloaden. Készségünket gyorsan vissza csévélhetjük a nagyobb fordulatszám okán. Fel van szerelve egy hagyományos távolságjelző lekerekített fém klippel is, ahol jelölni tudjuk az előző dobás hosszát, emellett egy gumiból készült klip is segíti a horgászatunkat we transfer herunterladen. E gumi a dobon lévő bármely perforált lyukba felerősíthető. E gumi klip segítségével nyeletőfék funkcióba (fékcsillag 2 fordulatával) állíthatjuk az orsót: bedobás után a féket kiengedjük, a zsinórt a gumi klipbe akasztjuk – így kapáskor a hal szabadon húzhatja a zsinórt, de csak addig míg a klip a zsinórvezető görgő alá ér – ekkor a klip “beakaszt”, majd kiold, a hal szabadon húzhatja a zsinórt, kezdődhet a fárasztás musik converter mp3 kostenlos download. Az orsóhoz 10 darab tartalék gumi klip az tartozék (5 db erős és 5 db lágy). Az Anti-Twist Line Roller – zsinór csavarodás mentesítő rendszer  kíméli a zsinórunkat, növelve annak élettartamát bios. A csúszás mentes hajtókar markolat biztos fogást nyújt a fárasztások során. Finom futás, precíz fék, egy igazi univerzális feeder orsó.

 

– Total Tolerance Control System (T.T.C.) tökéletesen rezgésmentes futás

– Stong Bail-koncepció, extra erős, könnyű alumíniumból készült felkapókarral

– Quick-Stop System (Q.S.S.) az azonnali rotormegállításhoz

– Anti-Swing-rendszer (A.S.S.) a nemkívánatos vibráció elkerülésére

– Finoman állítható első fék (S.D.S.) extra nagy fémtárcsákkal

– Anti-Twist Line Roller : zsinór csavarodás mentesítő rendszer

– CNC esztergált erős alumínium hajtókar

– Kerek fém zsinór kiakasztó klip

– Gumi klip + 10 db tartalék gumi klip (5 db erős és 5 db lágy)

– Csúszás mentes hajtókar markolat

– Erős acél tengely

– Jobb és balkezes hajtási lehetőség

– Garancia: 3 év

További információk

Márkák

Balzer

Csapágyak (db)

7+1

Méret

8000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tindec 8400 LF light feeder orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .