Balzer Tactics Light Feeder 7400 BR nyeletőfékes orsó

23,300 Ft

Aki normál méretű, de távdobásra is alkalmas, nyeletőfékes feeder orsót szeretne, annak jó választás a Balzer Tactics Light 7400 BR.

Elfogyott

Cikkszám: 10322740 Kategóriák: , ,

Leírás

Aki normál méretű, de távdobásra is alkalmas, nyeletőfékes feeder orsót szeretne, annak jó választás a Balzer Tactics Light 7400 BR. Távdobó dob, finom, vibráció mentes futás, precíz fék is jellemzője ennek a típusnak. A dobon egy apró lyuk van fúrva, a zsinór felerősítése belül történik egy műanyag klippel. Így kívül nincs csomó, ami akadályozhatná a zsinór sima lefutását dobás esetén. Fel van szerelve egy távolságjelző lekerekített gumis klippel is, ahol jelölni tudjuk az előző dobás hosszát. Ha a következőre túl nagyot dobunk a különleges gumis műanyag klip fékez és kiold nem károsítva a zsinórt. Finom futás, csigás dobemelés, szép megjelenés, egy igazi távdobó gép. Az orsót két különböző zsinórkapacitású távdobó dobbal látták el.

Jellemzői:  6+1 csapágy, áttétel: 4,9:1, 450g önsúly, fém dob monofil zsinórhoz (0,25-ből 200m), fém pótdob fonott zsinórhoz (0,10-ből 200m), nagyméretű Titánium zsinórvezető görgő, jobb és balkezes hajtási lehetőség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tactics Light Feeder 7400 BR nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .